2777
2789

بچه ها بابام پاش قطع عضو شده بالای زانوعه

این پاعه در میاد همیشه؟!

حموم چی؟حموم نمیتونه باهاش بره؟

لنگ میزنن؟

عالی ترین و گرون ترینش رو میگیریم براش ژله ای هرچی هست فقط راحت باشه هوشمند باشه پا محدودیتش کم باشع

یکی از اشناهای ما داشت البته تو‌ جنگ اینجوری شده بود پاش هم لاک بود از زانو یبار جلوم درش آورد راحت پوشید

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

یه معلم داشتم خانم بود بخاطر تصادف پاشو از دست داده بود و مصنوعی بود،نترس کم کم عادت میکنه پدرت

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از اشناهای ما داشت البته تو‌ جنگ اینجوری شده بود پاش هم لاک بود از زانو یبار جلوم درش آورد راحت ...

پاش لاک بود یعنی چی؟

از زانو قطع شده بود؟

لنگ نمیزنه؟

عزیزم نترس الان دنیا پیشرفت کرده اگه خوب هزینه کنی واقعا می‌تونه زندگی کنه با اون پا شاید مثل پای خودش نباشه ولی محدود هم نمیشه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

لنگ میزد؟از روی شلوار مشخص بود خیلی ضایع بود؟

اره خب لنگ‌که میزنه،ببین اون خانم بود باهاش کنار اومده بود جوون بود و فوق العاده زیبا،پدر شما که مرده سخته باهاش کنار بیاد ولی عادت میکنه،خیلی متاسفم بخاطر اتفاقی که براش افتاده

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

اره خب لنگ‌که میزنه،ببین اون خانم بود باهاش کنار اومده بود جوون بود و فوق العاده زیبا،پدر شما که مرد ...

پس خیلیا میگن لنگ نمیزنیم پاشون قطع شده

خودمون هم یه اقاعه توی بیمارستان دیدیم اصلا متوجه نشدبم خودش درد دل کرد گفت بهمون پرامون ریخت

شاید بستگی به قدرت ادم داره شایدهم به هزینه پا...

نمیدونم والا هرکسی یه طوری میگه

پس خیلیا میگن لنگ نمیزنیم پاشون قطع شدهخودمون هم یه اقاعه توی بیمارستان دیدیم اصلا متوجه نشدبم خودش ...

این قضیه که من میگم مال ۷.۸ سال پیشه الان خیلی کارای بهتری برای نقص عضو میتونن انجام بدم،و بله بستگی داره چقدر در تونانتونه هزینه کنید

این قضیه که من میگم مال ۷.۸ سال پیشه الان خیلی کارای بهتری برای نقص عضو میتونن انجام بدم،و بله بستگی ...

تا ۴ میلیارد اوکیه

اگه بیشتر بشه باید خونه بفروشیم 

روی هم ۸ میلیارد کافیه بنظرتون؟