خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹 ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من با بچه ی دوساله رفتم شمال،دلم میخواست از دستش خودمو تقدیم کوسه ها کنم😩😂
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
وای چرا نری؟مگه میخواهی غول دوسر ببری بچت دیگهحرم هم خواستی بری یکبار خودت ببر یکبار همسرت که هر دو ...
بخاطر سرمای هوا،و غیرقابل کنترل بودنش،چون دوس داره همه جا سرک بکشه.یا تو هتل و اینا پدرمو درمیاره،خودشم بیشتر من اذیت میشم،پارسال رفتیم ۴ماهه بود،بیشتر خواب بود،حرکت نداشت راحت بودم