2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برا عید از الان میگه،میگه تعطیلیمون فقط تو عیدهبا قطار،۲۸ساعت راهه

شما که راهتون از ما هم دورتره

من بودم میرفتم مسافرت مشهد ارزششو داره

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
بخاطر سرمای هوا،و غیرقابل کنترل بودنش،چون دوس داره همه جا سرک بکشه.یا تو هتل و اینا پدرمو درمیاره،خو ...

من به عنوان مامان دوتا دسته گل بهت میگم هر چیزی رو برای خودت سختش نکن از زندگیت لذت ببر 

هوا سرد باشه لباس گرم میپوشه نمی‌خواهد بره لخت توی آسفالت بخوابه که

هتل و حرم و هر جایی هم که رفتی جدیده .. بچه خوشش میاد چیکارش داری بذار بهش خوش بگذره

با آرامش مادری کن هیچی نمیشه قرار نیست چندین سال توی خونه زندانی باشیم تا بچه هامون بزرگ بشن

دختر اولم رو توی ۵۰ روزگی وسط مرداد گرمای زیاد بردم رامسر به حدی خوش گذشت که اصلا هم خوابش خوب نبود

اگر اینجا میومدم میگفتم همه میگفتن نرو گرمه نمیخوابه همش استراغ پوشک فلان

والا به خدا رفتیم خیلی هم خوش گذشت

مسافرتت رو برو به جای نگرانی ذوق سفر داشته باش و از خود امام رضا ع هم بخواه سفر خوبی براتون باشه 

یه مامان که عاشق بابای بچه هاشه

اسی امروز دختر بزرگم که از مدرسه اومد ساعت ۲ بود کیفش گذاشت با دختر کوچیکم رفتیم ساندویچ خریدیم رفتیم پارک و بچه هاناهارشون داخل پارک خوردن بعدم کلی بازی کردن بهشون خوش گذشت

حالا اگر میخواستم سخت بگیرم بگم هوا سرد ویروس زیاده چه میدونم اگر دستشویی خواست بره چیکار کنم اگر بچه مریضی توی پارک بود چی و هزار تا راه بیراه دیگه نمیبردم شون ولی رفتم بهشون هم خوش گذشت هیچی هم نشد برگشتنه هم براشون شیر کاکایو خریدم گرمش کردم با کیک خوردن چون بیرون سرد بود کلی هم بهشون مزه داد صد بار هم تشکر کردن...این رو گفتم که بدونی از هر چیز کوچیکی میشه لذت برد میشه بحران ساخت همه چی به خودمون بستگی داره

یه مامان که عاشق بابای بچه هاشه