2777
2789
بخش زنان هستيد؟

قبلا زنان بودم الان کودک و نوجوان امیدوارم تهران نباشید😂😂

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورم در مورده آقایونه

نشنیدم 

چی هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نشنیدم چی هست

قبل از انقلاب میفرستادن  آنانی را که پزشک حضورش را در اجتماع ممنوع کرده بود بیماران خطرناک 

مکانی در جنوب ایران  که دور تا دورش فقط آبه.      و روزانه یک وعده غذا  توسط هلیکوپتر ریخته می‌شد در آن مکان         به آن مکان جزیره می گفتند

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
قبلا زنان بودم الان کودک و نوجوان امیدوارم تهران نباشید😂😂

چه جوری بارداری همزمان تو بیمارستان عصاب و روان هم هستی ؟ اذیت نمیشی الان ؟

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

در حال حاضر چند تا شرط داره  

در صورتی که از تاریخ ترخیصش 10روز بگذره و خانواده پیگیری نکنن جهت. ترخیصش    پزشک تصمیم گیرنده است    اول آنان که قابل درمانند.  بهزیستی.    دوم آنان که قابل درمان نیستند ولی پر خطر نیستند اصطلاحاً بلوک میشوند.   سوم آنان که غیر قابل کنترل و حضور در اجتماع ممنوع شده  به آن مکان هدایت میشوند

کلا از شرایط یکی از آشناهامون تقریبا یه ساله افسردگی داره روانپزشک هم چند بار بهش گفته برو بستری شوو ...

علائمش چیه حاد هست رفتاراش چه شکلی هست دلیل افسردگیش چیه خانومم بهترین چیز برای درمان افسردگی انگیزه و هیجانه خبر خوب فراهم کردن شرایطی که خوشحال کنندست براش البته این نظر شخصی منه من الان شوهرم خودش مشکلات روانی زیادی داره دیشبم تاپیک زدم دربارش نظر سنجی کردم بهش دارو دادن بازم همونه بدترم شده ولی وقتی انگیزه و چیزهایی رو که میدونم دوست داره واسش مهیا میکنم یا میدونم چه بحثایی رو دوست داره باهاش صحبت میکنم حالش کلی تغییر میکنه.

علائمش چیه حاد هست رفتاراش چه شکلی هست دلیل افسردگیش چیه خانومم بهترین چیز برای درمان افسردگی انگیزه ...

بی انگیزه و بدون هدفه 

به خاطر فشار مدرسه و درس و امتحان حالش بد شد 

هرچقدر تلاش میکنه برگرده به درس نمیتونه و همین ناراحت ترش میکنه 

کلا انرژی برای انجام هیچ کاری نداره 

خیلی براش ناراحتم 

همش تلاش میکنم به زور از خونه بکشمش بیرون ولی اصلا تمایلی نداره 

راضیه از صبح تا شب توی تختش به یه گوشه خیره بشه

بی انگیزه و بدون هدفه به خاطر فشار مدرسه و درس و امتحان حالش بد شد هرچقدر تلاش میکنه برگرده به درس ن ...

از الان نبریتش بیمارستان روانی فردا بدتر میشه البته این نظر شخصی منه این فقط ناامید شده علائم حاد و خطرناک نداره شوهر من اصلا وضعیت خراب واقعا عجیب غریب ولی ایشون که شما میگی به نظر من دکترش خودش بیتجربه بوده الته بازم خودتون میدونید شوهر من دارو هم خورد تازه بدتر شد تازه اختلال وسواس و مشکلات پیچیده داره 

از الان نبریتش بیمارستان روانی فردا بدتر میشه البته این نظر شخصی منه این فقط ناامید شده علائم حاد و ...

ایشالا خدا همه بیماران رو شفا میده 

خدا بهتون صبر بده خیلی سخته ❤️‍🩹

قبل از انقلاب میفرستادن آنانی را که پزشک حضورش را در اجتماع ممنوع کرده بود بیماران خطرناک مکانی در ...

اهان پس قبلا بوده ربطی ب انقلاب نداره

اینی ک گفتین اونزمان تو امریکا و فرانسه هم بوده باشدت خیلی وحشتناکتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سوپروایزرم عزیزم ۲روز در هفته میرم روزی ۶ ساعت کار خاصیم نمیکنم پرونده هارو چک میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

البته من بیشتر سرپرست کاراموزان هستم الان چون دانشجو دکترام

با بیمارا زیاد سروکار ندارم 

خدارو شکر تاالان ک همش تعطیلی بوده اسفندم کاراموزا میرن تعطیلات تا اردیبهشت تق و لق میان و جلساتشون میوفته اردیبهشت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اهان پس قبلا بوده ربطی ب انقلاب ندارهاینی ک گفتین اونزمان تو امریکا و فرانسه هم بوده باشدت خیلی وحشت ...

از سال 1400در ایران اجرایی شده