2777
2789
عنوان

وقتی باهمسرتون تنهایید حرف میزنید❓مثلا راجع چی

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 49 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثلاً چی میگید؟؟

همه چی ،حرف حرف میاره وقتی حرف میرنی این شاخه به اون شاخه میشه،گاهی انقد حرف تو حرف میاد که از موصوع بحث اصلیمون کلا جدا میشیم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
ما هم ۲ ساله با همیم و حرفامون تموم شده دیگه کم کم دارم فکر می‌کنم شاید وقتی یه رابطه درست نیست حرف ...

عزیزم اینجوریم نیست که تو میگی بعضی وقتا انگیزه شادی از زندگی ها میره 

من یگی از دوستام این مشکلو داشت با یسری طرفندا از یکی یاد گرفت حلش کرد

حیف که برای من نشد

تو دهه ۲۰ دیگه برنامه ریزی هم نمیکنیداصلا حرف هم نمیزنید😂

پس چی میکنید?🤣

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

چه طرفندایی هستناز این دوره های آموزشیه؟

آموزشی نیست یه خانومه هست که راهنمایی های خوبی میکنه انرژی درمانی سنگ درمانی

یچیزی از شوهرت میبری مشکلتو توضیح میدی راهنماییت میکنه 

خانوم صادقیم هست به من گفت نمیشه ویزیتمم پس داد

پس چی میکنید?🤣

زندگی کنار هم و بچه ها و اینا 

اونارو بیشتر سروسامون میدید و بعدش

خیلی کم پیش میاد حرف بزنید

و

خودم که نه😂من دهه ۲۰ زندگیم هم تازه رسیدم چه برسه دهه بیست ازدواج

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان