2777
2789
عنوان

شما حاضرید صبح ها از خوابتون بزنید برید سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 28 پست
کافیه یک هفته بری سرکار محیط کار خوب باشه شغلت دوست داشته باشی دیگ عادت میکنی دیگ نمیتونی خونه بمونی

اخه مشکل اینجاست من هیچی رو بیشتر از خواب و استراحت دوست ندارم

چیکار کنم اخه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا درس میخونم نمره هامم خوبه فقط زیاد میخوابم

میری جلوتر باید کمتر بخوابی الان نمرس بعدش کنکور دیگه شوخی بردار نیس

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
حتی اگر دو روز هم نخوابیده باشم اینطور که شما گفتی نمی تونم بخوابم 🙄🙄😅چندین سال ۶ صبح دانشگاه چند ...

عادت میکنن ولی باعث افسردگی میشه

مثلا من چون همش بیدار میشم برا مدرسه حالم خیلی بد میشه

اخه مشکل اینجاست من هیچی رو بیشتر از خواب و استراحت دوست ندارمچیکار کنم اخه

الان این فکر رو میکنی سنت که بالاتر بره میفهمی که هیچی بهتر از مستقل شدن نیست دستت تو جیب خودت باشه سمت کسی دراز نشه یه دنیا برای آدم کافیه 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
عادت میکنن ولی باعث افسردگی میشهمثلا من چون همش بیدار میشم برا مدرسه حالم خیلی بد میشه

من کلا کم خوابم

به نظرم تنها موندن همیشه خوابیدن و یکجا افتادن و یه روتین تکراری در زندگی داشتن باعث افسردگی میشه 

آدم با مدرسه‌ و دانشگاه رفتن ، دیدن آدم های مختلف، چالش های متنوع اصلا وقت نمیکنه افسرده بشه ، محیط کاری خوب و همکارای پایه هم داشته باشی که اصلا با علاقه پا میشی بری 

درآمد خوب داشتن هم خودش یکی از دلایل ترغیب انسان به انجام یه کار مفیده ، همیشه میگم وقتی مردم تا دلم بخواد وقت خوابیدن دارم 😅

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.