2777
2789
عنوان

خیانت نامزدمو چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 108 پست
ببین دقیقا یه جوری که انگار خدا میخواست دستش رو بشه یهو اون عکسها رو دیدم.وگرنه مت نه اهل گوشی چک کر ...

عزیزم فک میکنم اگ حساس بودی زودتر از اینا متوجه میشدی

خواست خدا بوده ک دستش برات رو شده

خیانت توبه نداره کسی انجام بده بازم انجام میده اگ ب ی خائن فرصت بدی در حق خودت بدی کردی درست تصمیم بگیر عزیزم❤️امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیوفته

فقط حس کردیاسی جانم به فکر خودت باشهقشنگ با کلاس بنداز دور😉

میدونی کلا اخلاقم یه جوریه که دوست ندارم زود آدمارو قضاوت کنم. به خاطر همین میرم چند جا میپرسم که ببینم نظر دیگران چیه. همه با شما هم نظر هستند عزیزم . حتی مشاورم هم میگفت یه داستانی داره که چتاشو سریع پاک کرده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی چی؟؟؟ خودتو بی ارزش نکن، این دیگه چه صیغه ای هس، همینطوری با پسر مردم بری زندگی کنی ببخشید بهش ...

چرا دقیقا حرفت درسته گلم. انگار خدا میخواست روی واقعیشو نشون بده که من دیگه ولش کنم وگرنه من ول کن نبودم

میدونی کلا اخلاقم یه جوریه که دوست ندارم زود آدمارو قضاوت کنم. به خاطر همین میرم چند جا میپرسم که بب ...

اره موظب خودتم زیاد باش🥹قدر خودتو بدون🫶🏻🥲🩷

دوتا کاربری دارم😎turk💞
برای من عجیبه عزیزم. اون مردی که خیانت میکنه و زنش بهش کار نداره، احتمالا زنه هم جای دیگه سرش گرمه ی ...

هیچ زنی نیست که خیانت شوهر ببینه و بهش کاری نداشته باشه فقط خیلیا بخاطر زندگی بچشون تحمل میکنن خیلیا بخاطر. مسائل مالی درکش یکم برای شما سخته چون سن و تجربه کمه