2777
2789
عنوان

خیانت نامزدمو چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 108 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه دیروز داشتیم میرفتیم وسیله بخریم برای خونه و زندگی کنیم. والا نمیدونم خیانتشو باور کنم یا آینده ...

والا چی بگم، اون قصدش ازدواج بود، تو این 5 سال جلو می اومد نه که‌ کاری کنه خودت با پای خودت بری

خیانت کرده دیگه اینکه چبز عجیبی نیست الان مردای متاهل با چندتا بچه خیانت میکنن اینکه دیکه مجردم هست

برای من عجیبه عزیزم. 

اون مردی که خیانت میکنه و زنش بهش کار نداره، احتمالا زنه هم جای دیگه سرش گرمه یا مرده رو واسه پولش میخواد.

من که خودم با هیچ مذکری هم صحبت نمیشم و به فکر خیانت هم نیستم پس قطعا توقع دارم شریک زندگیم هم همینجوری باشه.

وقتی خیلی وقته با طرفت حرف نزدی و جواب اخرین پیامشو ندادیبعد الان بهش پیام میدی ، میگه ممنون از احوا ...

یکم بیشتر صحبت کن باهاش اگر بازم سرد و یه کلمه ای جواب داد آره احتمالا

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
قرار بود همینجوری زندگی کنیم. رسمی نکنیم فعلا

یعنی چی؟؟؟ خودتو بی ارزش نکن، این دیگه چه صیغه ای هس، همینطوری با پسر مردم بری زندگی کنی ببخشید بهش خدمات مفتی جنسی ارائه بدی، که چی بشه؟ حیف شخصیت و ارزش و آبروت نیس که اینطوری میخواستی زندگی کنی؟؟؟ که بعد از سیر شدن بهت بگه برو پی کارت 

ببین این آدما با دست خودشون خودشونو میندازن سطل اشغال🦦اگه چیزی نبود چرا چت پاک کرده و نذاشته ببینی؟ ...

ببین دقیقا یه جوری که انگار خدا میخواست دستش رو بشه یهو اون عکسها رو دیدم.

وگرنه مت نه اهل گوشی چک کردنم و در گیر دادن