2777
2789
عنوان

بیست دقیقه ای میشه که دارم بخاطر قدم گریه میکنم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 91 پست
۱۸ نمیتونم باشگاه برم هم 🥲 بدتر لاغرم هستم 😂💔 از همه جا ریده شده بهم با عرض پوزش 😅

من قدم از شما کوتاه تره ۱۵۵ ام 

ولی خیلی وقته برام مهم نیست 

قدت هم به نظر من که خوبه

وزنت رو زیاد کن اندامت قشنگ تر شه 

چرا نمیتونی باشگاه بری به خاطر شرایط مالی یا چیز دیگه؟

خدایا شکرت ...  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر به چه دردم میخوره من قد می‌خوام 🥲😂

میخوای نردبون یا دکل بشی اخه

قدت عالیه برای یه بانو 

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

۱۶۱ همه تو دبیرستان ازم بلند ترن حتی ابتدایی هام 😭

۱۶۱ ارزوی منه بیا من قدمو نصف کنم بدم تو🥲🥲

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من با ی بچه قدم ۱۶۳ هست همیشه فک میکردم قد بلندم🤣🤣🤣چجوری بچه ابتدایی های شما بلندند سمت ما همه ری ...

چمیدونم شانس من همه بلند شدن ، البته خانواده پدریم همه کوتاهن در مقایسه با اونا منم بلندم ..

😐😐خواهر من دبیرستانم قدم ۱۵٠ بسیارم ازین بابت راضی و خشنودم دیگ به هرحال همینه ک هس

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او".... 

قرار نیس هر کسی هر چی گفت شبیه اونا بشی مثلا من یه چیز بگم اون یع چیز بگه این طوری که نمیشه خودتو بخای شبیه همهدعقاید ها کنی اون یه نظری داد ولش اتفاقا تو بغلی هستی جوجوعی منتهی کلا بیخی باش

چندی مگه

۱۸۰🥲🥲

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

مگه چقد قدت 

بعدشم منم قدم کوتاست هرکس میگه میگم خدا برای من قد کم‌داده برای شما عقل اصلا میمونن چی بگن 

نامزدم قدش ۱۸۵ براش ی توی‌بغلی و ناز هستم مهم که قد کوتاه نیس عزیزم خیلی هم خوشبختم چون خدا اینقدر زیبایی بهم داده که دیگه قدم مهم نیس  اعتماد به نفست ببر بالا عزیزم حرفای دیگران برات هیچ تاثیری نداشته باشه 

من هم قد توعم😑خیلی هم اعتماد به نفس دارم 

از تو هم بزرگترم دانشجوعم 

خیلی هم انسان محبوبی هستم هیج کس هم تاحالا نگفته کوتاهی 

تو ایران میانگین قد خانم ها همینه

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن