2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی واقعا باور به وجود خدا نداری؟

تو همین هر روز نفس کشیدنت،یا همین چیزای کوچیکی که داری معجزه خداست،توروخدا یکم فکر کنین اینطوری خدارو زیر سوال نبرین:)))

اینو از من همیشه یادت باشه،من نمیدونم چرا حالت بده یا مشکلت چیه،اما هیچوقت به معجزه خدا شک نکن چون اون دلش میخواد بنده هاشو سوپرایز کنه،دقیقااا در همون لحظه که اصن فکرشو نمیکنی یه جوری معجزه میکنه که خودتم توی شوک میری🙂✨

خدا هست معجزه هم وجود داره فقط نیاز هست که بهش اعتماد کنیم که متأسفانه بلد نیستیم اعتماد کنیم.

خیلی اعتماد کردم ولی اصلا نمیشنوه دیگه چجوری اعتماد کنم😔

یعنی واقعا باور به وجود خدا نداری؟تو همین هر روز نفس کشیدنت،یا همین چیزای کوچیکی که داری معجزه خداست ...

باور دارم ولی ی کاری میکنه که دیگه ادمم نا امید میشه 😔🥲

شما بگو چجور اعتماد کنم خیلیا که نماز نمیخونن دعا نمیکنن بهتر از ما زندگی میکنن

هیچ ربطی به نماز خوندن نداره . من به عنوان یه آدم اگه بخام ببینم حرف های طرف راسته یا نه چند بار به نحوه های مختلف امتحانش میکنم ببینم نتیجه چی میشه.خدا خیلی مهربونه  تو هر شرایطی باید به خدا اعتماد کرد هر اتفاقی هر چندان به نظر ما بد باشه  باید صبر کرد گفت راضیم به رضای تو ولی اگه وقتی اون چیزی رو که میخاییم  ونشد بگیم خدا ال وبل هست دیگه نمیشه باید تو بدترین شرایط بگی خدایا شکرت که اون روزهای خوب هم بیاد.ولی خدا خیلی مهربونه برا بنده هاش مکه اینکه بنده  خودش نخاد