2777
2789
عنوان

مسئول حراست دانشگاه کل گالریمو دید عکسامم با تاپ

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 67 پست
اشتباه که میدونم هست من کلا اینجوری بار اومدم .ولش نکن تا هون تو چشمش بیاری

قطعا 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا جایی که میدونم بردن گوشی سر جلسه ممنوعه، حتی خاموشش.

استفاده‌ ممنوع نه بردنش

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

واااچقدر فضول بوده😑اصلا به خاطر همین آدماست که مملکتمون الان به حال و اوضاع وخیم دچار شده🙄😤

فکر کن تا حالا عکس چندین نفر رو دیده و اونا سکوت کردن

اخه شمارش نیفتاده شمارشم ندارم بعد منو دلسرد کردن ولش کن پیگیری نمیکننو فلان

هزینشو بدی میکنن و از IP گوشی پیدا میکنن

خب تو همه آزمونا گوشی و کیف رو‌میگیرن حالا تو بردی تو حداقل بیا بیرون گوشی تو بگیر دستت دیگه دنبال د ...

والا برای مارو نمیگیرن 

منم جلوی چشمش برگه رو دادم بهش گوشیو از جیب درآوردم 

من واقعا فاز بعضیا را تو تاپیک آسی درک نمیکنم!چیه بدتون میاد ی دختر با جنم باشه از حق خودش دفاع کنه؟ ...

اصلا کاری به هیچی ندارم گیرم من یه عکس لختی داشته باشم به چه حقی دیده واقعا بدم اومد از کارش سطحی هم نمیدید دقیق میدید و تا عکس های 2 سال پیش رفت

من واقعا فاز بعضیا را تو تاپیک آسی درک نمیکنم!چیه بدتون میاد ی دختر با جنم باشه از حق خودش دفاع کنه؟ ...

حسودی میکنن عزیزم

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
بله درسته. چون همه معمولا تو کیفشون-دارن. فقط-تو آزمونهای استخدامی بردنش هم مجاز نیست‌.

درسته حتی اگرتقلبی هم صورت بگیره باید صورت جلسه بشه و آزمون 25 صدم رد بشه نه گشتن عکسای گالری طرف

اصلا کاری به هیچی ندارم گیرم من یه عکس لختی داشته باشم به چه حقی دیده واقعا بدم اومد از کارش سطحی هم ...

وای مرتیکه بی‌شعور.حالا شاهد اونجا بود که گوشیتو نگاه میکرد؟ چون شاید سرجلسه دادگاه انکار کرد

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
وای مرتیکه بی‌شعور.حالا شاهد اونجا بود که گوشیتو نگاه میکرد؟ چون شاید سرجلسه دادگاه انکار کرد

دوربین داره و شماره چند تا از بچه ها ک گوشیشونو گشته گرفتم