بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
تا کی گفته مصرف کنی؟من سه تا بسته بهم داده ولی اصلا طریقه مصرفو بهم نگفت اینکه تا چند روز بخورم و ای ...
میپرسیدی خوب
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اصلان دکتر اونقدر بی اعصاب بود حتی سونومم تفسیر نکرد که بگه وضعیتم چطوریه سریع فقط ی نگاه سرسری انداخت گفت قرص جلوگیری بگیر همین.خیلی دکتر بدیه دیگه قرار نیست برم پیشش
خوب کلی عوارض داره. دل درد و حالت تهوع یه نمونشه. افزایش وزن. لک صورت. کدومو بگم؟ به من اصلا نمیسازه