2777
2789

برای من‌ که چند سال باهم بودیم بعد کلی قول و قرار تموم شد چون خانوادش مخالف بودن 

هیچوقت نفهمیدم واقعا عاشقم بود یا نه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان از بیمارستان اومدیم خونه آخه حالم بد بود بعد سر راه وایستادن چند سیخ کباب و جیگر ام گرفت جاتون خالی پریود بودم هوس کردم 🌝🌝💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›

هنوزم نفهمیدم عشق بود یا بچه بازی از ۱۵ سالگی اا۱۸ سالگی باهاش بودم یکساله جدا شدیم اون افتاد یه شهر دور بخاطر کارش دیگم ازش خبر ندارم حسی بهش ندارم نفرت کینه یا دوست داشتن هیچیییییییی شبیه یه غریبس برام😆

فکر میکردم سخته الان حتی یادمم نمیاد ازش🌝😆

۷ سال باهام بودیم ۱۴ سال جدا شدیم ازدواج کرده و من مجردم! ۱۵ سالگی دوست شدم باهاش

سخت بود عزیزم ؟؟؟

وقتی فهمیدی ازدواج کرده چه حسی داشتی من فکر کنم بفهمم میمیرم ؟؟

چرا جدا شدین 

دلتنگ نیستی ؟؟

سخت بود عزیزم ؟؟؟وقتی فهمیدی ازدواج کرده چه حسی داشتی من فکر کنم بفهمم میمیرم ؟؟چرا جدا شدین دلتنگ ن ...

نه ۱۴ سال جدا شدم ادم خوبی بود 

ادمای خوب ترم امدن تو زندگی 

با نفربعدی هم ۸ سال بودم ازاونم جدا شدم ۴ سال جداشدم 

والان ۴ سال با رلم هستم  

اگر ی ادم خوب بهتر بیاد بعدش فراموش میشه و خاطره میشه برات اماواگر ادم بد ب پستت بخوره نه من همیشه بهترین پسرا سر راهم‌بودم

هنوزم نفهمیدم عشق بود یا بچه بازی از ۱۵ سالگی اا۱۸ سالگی باهاش بودم یکساله جدا شدیم اون افتاد یه شهر ...

چونکه بچه بودی بنظرم زیر ۱۸ اگه آتیشی نباشه حسشون ی دوستی بچگانه میشه اسمشو گذاشت ولی اگه عاشق باشن که بحثش جداست

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›