2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتباه شدمیگم شما خودتون نمیخوایید ازدواج کنید ؟؟یا اون ها کات میکنن؟

متوجه پیامم شدی؟ 

اولی ۷ سال 

دومی ۸ سال 

سومی ۴ سال! 

پس جز کسانی هستم ک رابطه پایدارو طولانی دارم نه اون هیج وقت کات نکردم شرایط جوری شد ک من کات کردم 

کلا با ۳۴ سن با ۳ نفر بودم واصن چیز عجیببی نیست

متوجه پیامم شدی؟ اولی ۷ سال دومی ۸ سال سومی ۴ سال! پس جز کسانی هستم ک رابطه پایدارو طولانی دارم نه ا ...

نه عزیزم من نگفتم عجیب هست فداتشم اتفاقا طبیعی هم هست 

من فقط منظورم این بود چجوری انقدر قوی هستین 

من با همینی که رفتم کات کردم انقدر فکر میکنم فکر میکنم ازدواج کنه میمیرم 

بعد برامم فقط سوال شد چرا نمیخواین ازدواج کنید همین 

وگرنه مت قصد بدی نداشتم گلم 

عشق نبود ولی چون اولین کسی بود که باهاش بودم خب طبیعتا از یادم نمیره و مدت کوتاهی باهم بودیم ، ازدواج کرد ، معتاد شد ، تمام زندگیش رفت ، توی مراحل جدایی بود و الان خبری ازش ندارم

خداروشکر میکنم که از زندگیم رفت و بهتر از اون اومد تو زندگیم

۴ سال با هم‌بودیم قول و قرار ازدواج داشتیم بعد کلی سختی و قول قرار یک شب یکهو همه چی زد بهم و هیچوقت نفهمیدم علت رفتنش چی بود واقعا بعد ۱۴ سال سوال واسم کاش حداقل میگفت و میرفت من متاهل اونم متاهل اول من ازدواج کردم بعد اشتباه نکنم ۳ سال اون . ما فامیل بودیم خیر سرمون بگم دشمن