2777
2789
عنوان

خرج کردن تو اشنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 25 پست
منم مث تو ...پارتنرم هر سری میگه چی بخرم برات میگم هیچی چون به عقیده خودم توی دوستی نباید پسر مردم ر ...

نه باید مجبور کنی نه باید هیچی نخوای

باید جوری رفتار کنی که اون خودش دلش بخواد برات هزینه کنه کادو بگیره و خوشحالت کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بنظرم اون نمیدونه که چطور باید رفتار کنهبهش بگو من از سوپرایز شدن خوشم میاد. دوست دارم غافلگیر ...

متاسفانه کات کردیم🥲 ...من اینو گفتم بخاطر تجربه ای  ک داشتم تو خرج کردن و اینا گفتم بگم ببینم نظر دوستان چیه

نه باید مجبور کنی نه باید هیچی نخوایباید جوری رفتار کنی که اون خودش دلش بخواد برات هزینه کنه کادو بگ ...

آخه همش تو ذهنم بود اگ بهش بگم یا رفتار کنم فکر کنه خونه پدرم هیچی ندیدم و این حرفا

منم مث تو ...پارتنرم هر سری میگه چی بخرم برات میگم هیچی چون به عقیده خودم توی دوستی نباید پسر مردم ر ...

وا تعارف کرد دفعه دیگه بگو عزیزم چون چندبار تاحالاذگفتی دستتو رد نمیکنم فلان چیزو لازم دارم بریم بگیربم

کندن کار اون دختراییه که علاقه ایی ندارن ولی خونه و ماشین از دوست پسر میکنن، تلاش پسر تو اشنایی برای دختر که کندن نیست عقلتون کمه؟

کندن کار اون دختراییه که علاقه ایی ندارن ولی خونه و ماشین از دوست پسر میکنن، تلاش پسر تو اشنایی برای ...

😂😂ولله ب نظر خودمم کمه ...اون دخترایی ک دوست پسرشون خرج میکنه شانس دارن ..سیاست دارن ..تهشم میشن دختر آرزوها ..منی ک هیچ توقعی ندارم احمقم ..تهش یکی قسمتم میشه ک گشنس

نمیدونم من باشم شک می‌کنم مگه میشه هر بار تو یه مدت بری بیرون ساعت ها بیرون باشی هیچی نگیره یه گلویی تازه کنین

شایدم من دارم اشتباه می‌کنم

راجع به گرونی زیاد حرف میزنه؟