2777
2789
عنوان

تو رو به خدا قسم بیاین عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 27 پست
نترس بابا چیز مهمی نیست همه دخترا این عفونتای ساده رو میگیرن و خوب میشن چرا پنیک میزنی

تو اینجا خیلی چیزای بدی خوندم براش ی نفر میگف سه ساله خوب نشده نمیتونه راه بره از ترشحات ...

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

متوجهید دارم سکته میکنم؟ بله میدونم دکتر نیستین سوالمم این بود که تجربه ای درید یا نه قسمم دادم چون ...

بابا خنده داره این حالتت فکر کن یکی برای سرماخوردگی ساده بشینه گریه کنه استرس بگیره این یه عفونت سادس که ممکنه بخاطر رعایت بهداشت بیش از اندازه هم پیش بیاد همه دخترا هم تجربش میکنن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو داروخونه بگو ترشحات پنیری سبز رنگ دارم خودش پماد میده بهت چیز ساده ایه هزار نفر درروز میخرن این ...

شما میدونید اسم پمادو ؟ مادر پدرم صبا کلا خونه نیستن عصرا باید برم دکتره زنان باید برم حتمن؟ 

بابا خنده داره این حالتت فکر کن یکی برای سرماخوردگی ساده بشینه گریه کنه استرس بگیره این یه عفونت ساد ...

نمیدونم واقعا ترسیدم اولا فقط سوزش داشتم خوب شد الان یهو رفتم اینجوری شد
مرسی واقعا ببخشید وقتتونو گرفتم
فردا میرم دکتر حتما

شما میدونید اسم پمادو ؟ مادر پدرم صبا کلا خونه نیستن عصرا باید برم دکتره زنان باید برم حتمن؟

من نمیدونم دقیقا عفونتت بخاطر باکتریه یا قارچه هر کدوم پماد جداگونه دارن و خیلی هم عفونت های ساده ای هستن هیچ خطر جدی نداره که انقدر بترسی

من نمیدونم دقیقا عفونتت بخاطر باکتریه یا قارچه هر کدوم پماد جداگونه دارن و خیلی هم عفونت های ساده ای ...

خیلی ممنونم از همتون باشه چشم مرسی🙏🤧🤦‍♀️

از همتون خیلی ممنونم ببخشید واقعا در استانه سکته کردن بودم با این چیزایی که خوندم اینجا راجبش...