2777
2789
ولی یه حسی بهم میگه به هر چی بخوای میرسی

با اسی بودین گلم؟

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر اره سالم بدنیا میاد فقط بگو برام دعا کنه شغل خوب پیدا کنم و وضعیت مالیم خوب بشه

من کی ازدواج میکنم؟ شغلش چیه؟ 

ارشد جایی که میخوام قبول میشم امسال؟ 

ربات حس ششم👇👇👇👇     https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
عزیز به نظر شما امیرحسین چه حسی به من داره؟میرم کرمان ؟ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه؟

آره میری

تحصیل کرده و مالش متوسط

دوست دار

وکیل

صاف و ساده مثل آسمون💙 قشنگ مثل یه گل🌻این چیزیه که از زندگی میخوام😎

آره

کاش میشد منم ب ارزوهام میرسیدم هفت سال زندیگ منو سیاه کردن نزاشتن ب ارزوهام برسم😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

کاش میشد منم ب ارزوهام میرسیدم هفت سال زندیگ منو سیاه کردن نزاشتن ب ارزوهام برسم😔

حس خوبی نسبت بهت دارم

مستقل به نظر میای

انشالله دیر یا زود موفق بشی

حس خوبی نسبت بهت دارممستقل به نظر میایانشالله دیر یا زود موفق بشی

نه من هیچ پخی نیستم 

نزاشتن به ارزوم برسم بال پرمو بستن از طلسم و جادو چشم زخم حسد منو گرفتار کردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه من هیچ پخی نیستم نزاشتن به ارزوم برسم بال پرمو بستن از طلسم و جادو چشم زخم حسد منو گرفتار کردن

ای خدا😭😢

این حرف رو نزن هیچ وقت برای شروع ویر نیست