2777
2789
من الان دیدم نوشتی سوختگیه نه عفونت نیست داره خوب میشهمن دستم با هویه سوخته بود اینجوری شده بود

واسه امضات صلوات فرستادم 

خدایی از نگرانی درم اوردی،اخه باعث این سوختگی بی احتیاطی خودم بود،عذاب وجدان دارم😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واسه امضات صلوات فرستادم خدایی از نگرانی درم اوردی،اخه باعث این سوختگی بی احتیاطی خودم بود،عذاب وجدا ...

نگران نباش عزیزم

اتفاقا بچه ها سرعت ترمیم زخمشون خیلییییی سریع تر از بزرگاس

از این به بعد هم جایی از بچه خدای ناکرده سوخت سریع عسل بریز روش نه عفونت میکنه نه ردش میمونه

همسایه امون روی دختر بچه اش قابلمه آبجوش چپه شده بود مامانش سریع عسل مالیده بود ردش نموند خداروشکر رو بدنش

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

خدایی عفونت نیست؟دیشب دیدم یه مایع زرد رنگ میاد بیرون دستشو شستم عفونتش دراومد چسب زخم زدم الان دیدم ...

روی این زخم باید پماد تتراسایکیلین بزنی عزیزم و با گاز استریل ببندی چسب این زخم تازه نگه می‌داره بعدم باید وقتی زخم بست باز نگه داری و فقط با مرطوب کننده مرطوب کنی تا خوب بشه چسب زدی هنوز تازه است

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍