2777
2789

برای جلوگیری از افسردگی بگین چیکار کنم مامانا 🥲🥲

دخترم کولیک و رفلاکس داره دکتر بهش دایمتیکون و اس امپرازول داده ولی فرقی نکرده اصلا خیلی بی قراری میکنه 😭😭😭 منم تک و تنها این شهر هیچ کس نیست بیاد کمکم یا سر بزنه بهم تک و تنهام اصلا وقت نمیکنم حتی غذا درست کنم بخورم خونمم انقد نامرتب شده بی حد و اندازه شوهرمم خسته کوفته میاد میگیره میخابه خب اونم خسته میشه بیرون و کار و … غذا هم از بیرون میاره ولی تا کی اخه!!! ب حس بدی دارم 😢😢جدای همه اینا دخترمم بی قراری نمیکرد گریه نمیکرد بقیه چیزا حل میشن خودشون 😔 

عزیزم خسته نباشی و خدا قوت 

اول از همه این اتفاقا اوایل زایمان طبیعیه 

ولی بابد به خودت بیای و برنامه داشته باشی . بچت کولیک داره قبول. تنها هستی قبول . خسته ای قبول .ولی برای روتین کردن زندگیت بازم یکم باید سختی بکشی . بعد از چند رپز عادت میکنی و زندگیت روال میگیره . بهتره یه تایم که همسرت خونه ست بچه رو سریع بسپری بهش و یه دوشذسریع پنج دقیقه ای بگیری . بعدم تند تند از یه گوشه خونت جمع کنی تا کم کم خونت مرتب شه .اگه بچه خوابید هر چقدر خسته باشی یکم وقت بزار کارای عقب افتاده تو جمع کن . باید شب روز بچه رو بهش یادت بدی که بتونی بهتر کاراتو انجام بدی .یه غذا بزار برا دو روز .دو روز بعد یه غذا برا دو روز دیگه بزار .حالا دوست نداشتی از بیرون این وسطا هم بگیر. تا کمتر اذیت بشی. ولی یه مدت بچه خواب باشه به کارات برسی روتین میشه زندگیت . منم تنها و دور از خانوادم بوذم .دوتا بچه دختر اینجچری بزرگ کردم 

خدا روشکر همه چس خوب پیش رفت . تو میتونی 

خدايا آن ده ,كه آن به

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره