2777
2789
عنوان

گشنم شده شام چی دارید ترجیحا با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 123 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین الان پا سفرام نشستگ تا جناب شوهر نمازش تمام بشه بیاد پای سفره یهویی

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
چه ایده جالبی😍😍

اره اینو من بخاطر پسرم درست کردم دیدم عالی میشه ...الان از ابگوشتمون اصافه بیاد میزارم فریزر ...هروقت غذایی نداشته باشم اونروز ددمیارم میکوبم بهش تخم مرع وزردچوبه وآرد میزنم ...بعد مثل کتلت با قاشق میریزم سرخ میکنم با باگت نثل ساندویج ددست میکنم میخوریم اینقد خوشمزه میشه از خودآبگوشت خوشمزه تر😅😅😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

مرغ بریون بود

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
دوستان میشه کسی که جنب هستش برا کسی که از دنیا رفته قرآن بخونه؟ثوابش‌ بهش میرسه؟

سلاام 

بله میشه خوند 

ولی دستتون به آیات نخوره 

و بنا بر احتیاط واجب اون چهار سوره که سجده واجب دارن رو کلا نخون  

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

اسی نامرد لوبیا پلو که خوبه

نههه دوست ندارمممم..ار بچگی خوشم نمیومد😂😂😂😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

زرشک‌ پلو با بوقلمون البته عکس ندارم چون خیلی وقت شام خوردیم بچه هامم خوابیدن

خوشبحالت که بچه هات اینقدر زچد خوابزدن

بچه من ظهر نمیخوابه شبا هم تا یک بیداره صبحم ساعت 6 بیدار

زجرکش شدم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
دارم املت درست میکنم

به بههههههه

نوش جاننننن😍😍😍😍😍😍😍😍

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...