2777
2789
عنوان

گشنم شده شام چی دارید ترجیحا با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 123 پست
همین الان پا سفرام نشستگ تا جناب شوهر نمازش تمام بشه بیاد پای سفره یهویی

اخخخ دلم ضعف کردد

نوش جانتوننن😍😍😍😍😍

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

همون ماکارانی که میپزی همونطور روش و وسطش چند تیکه پنیر پیتزا بریز موقع دم کشیدن آب میشه پخش میشه ...

حس میکنم خیلی خوشمزه میشه 

نوش جانتون😍

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشبحالت که بچه هات اینقدر زچد خوابزدنبچه من ظهر نمیخوابه شبا هم تا یک بیداره صبحم ساعت 6 بیدارزجرکش ...

منم یه ماهه شروع کردم ۸ونیم شام پسرمو میدم ۹ونیم میخوابیم باهم ...اون که خوابید ما بلند میشیم😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

نوش جانننن

به بهه😍😍😍😍

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

سلاام بله میشه خوند ولی دستتون به آیات نخوره و بنا بر احتیاط واجب اون چهار سوره که سجده واجب دارن رو ...

ممنون گلم الان یکی از تاپیکهای گذشته رو خوندم همشون می گفتن قرآن خوندن در حال جنب حرام هستش که؟

اینو امروز یاد کرفتم تو ایتا با پسرم درست کردیم مینی پیتزا هس اسمش

چه پسر خوبیییی

نوش جانتونن

خیلی خوشمزه به نظر میاد😍😍😍

منم یه ماهه شروع کردم ۸ونیم شام پسرمو میدم ۹ونیم میخوابیم باهم ...اون که خوابید ما بلند میشیم😅

ما هم همین جوری هستیم دختر کوچیکم رو ۷ شب مبخوابونم بزرگه ۹ خودمون ۱ میخوابیم🤣

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار 

مرغ بریون بود

به بههه

نوش جانتون😋😍

اینو امروز یاد کرفتم تو ایتا با پسرم درست کردیم مینی پیتزا هس اسمش

چه خوب شده 

نوش جان😍

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

به بهههنوش جانتون😋😍

❤️‍

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

اینجوریم خوبه من اینم امتحان کردم نشد که نشد این بچه بیخوابه کلا

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑