2777
2789
عنوان

دو ازدواج خواهرم در کمتر از یکماه

316 بازدید | 15 پست

سلام خواهرم ماه پیش نامزدی کرد که به دلایلی بهم خورد(پسره خیلی پولدار بود ولی مشکل داشت) الان در کمتر از ۲۰ روز یک خواستگار با شرایط عالیتر براش اومده خانواده خیلی میترسن اینم نتیجه نداشته باشه خواهرمم مونده چه جوابی بده 

(اینم بگم خواستگاری که بخادش فقد این دو نفر بودن) 

بنظرتون دو ازدواج در کمتر از یکماه کار درستیه اخه خواهرم بشدت سربه هواس اصلا غذا پختن بلد نیست خودشم مستقله و شغل و ماشینم داره و بداخلاقم هست .

در دل من چیزیست مثل یک بیشه نور...

مشاوره پیش از ازدواج

بلد نبودن آشپزی مانع ازدواج نیست. ولی کلا تصمیم عجولانه خطرناکه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
مشاوره پیش از ازدواجبلد نبودن آشپزی مانع ازدواج نیست. ولی کلا تصمیم عجولانه خطرناکه

دفعه اولم مشاوره رفت خیلیم طرف رو پسندید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم دو ازدواج اینا خواستگاریه و آشنایی

نه بابا جشن بزرگ گرفتیم بعدشم صیغه نبود قرار بود برن ثبتش کنن داماد پشیمون شد

نه بابا جشن بزرگ گرفتیم بعدشم صیغه نبود قرار بود برن ثبتش کنن داماد پشیمون شد

اگه صیغه عقد دائم رو خونده باشن ولی تو دفتر ثبت نشده باشه باز مشکل داره باید صیغه طلاق هم بخونن 

عقد موقت مدت معلوم میکنن بعداز تمام شدن زمان دیگه باطله ولی دائم که خود به خود باطل نمیشه