همه چیزش خویه ولی کابینت نداره فقط یدونه ک زیر سینک هست دیگه توش کابینت نذاشتن خیلی گشتیم خونه پیدا نکردیم با مبلغ پولی ک داریم.... قراره ازدواج کنیم و بریم تو یه خونه زندگی کنیم ولی پولمون نمیرسه ب خونه ای ک یکم مرتب باشه از طرفی هم ما تازه عروس دومادیم خجالت میکشم بیان ببینن خونه مون اینجوریه نمیدونم چکار کنم خسته شدیم بسکه گشتیم هر خونه یه ایرادی داره شوهرم میگه کمد مجردی هاتو بیار بزار تو اون یکی اتاق توش ظرف و ظروف هاتو بچین ولی اخه چجور میشه😭😭😭😭خستمممم از زندگی یه خونه ای رفتیم گاز نداشت یه جا رفتیم زیر زمین و کرده سوییت میخواد اجارش بده حمومش از بس کوتاهه تا ادم دستش و ببره بالا میخوره تو سقف حموم دسشوییش با هم هست نمیدونم چکار کنم نمیدونم شوهرمم حقوقش ماهی 12 تومنه یعنی اگه بخوام برم یه خونه ای بهتر باید رو پول حقوقش یه چی قرض بگیره بده برای اجاره🤦♀️😭😭😭😭چکار کنم از فکر کردن خسته شدم دیگه
دوسال و نیمه گیتار میزنم و اواز میخونم هر سوالی درمورد اواز یا ساز داشتین بپرسین جواب میدم 🤗🤗راستی خواننده مورد علاقمم شادمهره❤️🙂 تیکر تولدمه مجردم یه صلوات واسه خوشبختیم میفرستی رفیق🤗
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره