2777
2789
عنوان

موی زائد صورت

51 بازدید | 4 پست

من از نوجوانی کلا ارثی پر مو بودم و چندتا موی ضخیم تو صورتم داشتم که با موچین برمیداشتم ،چند بار هم تو طول سالیان سونو و آزمایش دادم ولی مشکلی نبود و گفتن ارثیه، تا اینکه تو این ۶ ماه اخیر هم پریودی هام به هم ریخت و هم موهای  ضخیم صورتم چند برابر شد☹

یه ماه پیش دوباره سونو دادم فهمیدم تنبلی تخمدان دارم

دکتر برام هورمون های پروژسترون نوشته که بخورم 

الان این موهای کنار صورتم و زیر چانه ام خیلی اذیتم میکنه، امروز بند بندازم فرداش چندتا دونه در میاد و کلا هر روز باید دست به موچین باشم تا توی صورتم نمونه و بماند که اون تیره ها همش زیر پوستی میشن و بعد دو روز نوک میزنن که حالت زبری به پوستم میده 

از نامزدم بخاطر این قضیه دوری میکنم، همش میگم دست به صورتم بزنه،صورتم ناصافه و آبروم میره😔

کسی که تنبلی تخمدان داره میگن درمان نداره و فقط کنترل میشه ، یعنی هر چی لیزر هم کنم بی فایده اس؟

کسی با وضعیت مشابه من هست که نتیجه گرفته باشه؟

موهام خیلی نازکه‌و هرماه رشد میکنه مشابه نه ولی درکل بنظرم برای تو شیور صورت مناسبه

خودم شیور صورت اصل فیلیپس گرفتم حدود بیست میلیون خیلی خوبه بنظرم برای تو عالیه فقط حواست باشه فیک نندازن بهت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید