2777
2789

هعب.

مثل همیشه کوفتم کردن

شامو خوردن برا من نموند(ادن لحظه اشتها نداشتم)

اومدم یدونه تخم مرغ درست کردم بخورم

بعد داداشم گفت منم گشنمه منم گفتم بیا من بخور

بعد مامانم گفت مگه چندتا درست کردی ، با لحن بد👩‍🦯

از اونور بابام گفت یدونه همبرگر برا فلانی درست کن ، اینم که داره شام میخوره دیگه بستشه👩‍🦯

حق دارم ناراحت شم ن؟💔👩‍🦯

کلا کار هرروزشونه ، جونشون در میاد یه لقمه غذا بخورم

سریع منت میذارن💔👩‍🦯

دیگه خوبیاشون داره فراموشم میشه

امروزم داداشم داشت میرفت خوراکی بخره ، بعد گفت اجی برا تو چی بیارم ، بعد بابام گفت نمیخواد برا خودت بخر

بعد من دیگ غرورم اجازه نداد چیزی بگم👩‍🦯

کلا مودین ، یبار خوبن یبار بد..اما اینکه یه لقمه غذا میخورم جونشون در میاد همیشگیه ، وای اینقد بدشون میاد یذره غذا بخورم🥲🥲

هعی بغضیم. خدا نگذره ازشون

💔👩‍🦯 شما جای من بودین به مرگ فکر نمیکردین؟

الان چیزم دارم چصی میام و گریه میکنم از این غلطا نمیکنم نمیخوام اون دنیامم نابودتر بشه.

به خانوادمم توهین نکنین ، مرسی💔👩‍🦯

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی عجیبن دستت درد نکنه گفتی توهین نکنید وگرنه الان شونصد تا فحش داده بودم

هعب

ضرر ۵۰ میلیونی دیدیم قاطی کردن سر من خالی میکنن

الان رفته همبرگر درست کنه میگ پاشو بیا بخور ، چ فایده کوفتم‌شد👩‍🦯

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

فداتشممم🫂💗🌱درکت میکنم🥲چاره ای جز کنار اومدن و صبوری نیست.... و قطعا یه روزی جواب صبوری ها و مدار ...

با این وجود دارم فکر میکنم داشنگاه قبول بشم با اولین حقوقم چی بخرم خوشحالشون کنم.

یا روز پدر و مادر میتونم چقدر خوشحالشون کنم

زحمت میکشن برام ها اما این منت غذا خوردنه گذاشتن ناراحتم میکنه

میدونم چی میگی من دیگه عادت کردم ،مادر منم هرچی میخره میده داداشم تو چشم نگاه میکنه و میگه واسه فلان ...

ما هر کی میبینتمون میگه خانوادت تورو بیشتر دوست دارن👩‍🦯

الانم مامانم اومده میگ کی با توعه قهر کردی بیا شام بخور

اما کوفت بخورم ..بغض دارم قورت میدم سیر شدم حسابی

با این وجود دارم فکر میکنم داشنگاه قبول بشم با اولین حقوقم چی بخرم خوشحالشون کنم.یا روز پدر و مادر م ...

انشاالله که قبول بشی❤😍🌱

بله دیگه پدر و مادرن و برامون زحمت میکشن.....هیچ آدمی هم خالی از ضعف و مشکل نیست

و واقعا احسنت به شما که انقدر قدردان و مهربون و خوش قلبی🤍

چقدر ناراحت میشم وقتی همینجا تاپیک هایی رو میبینم که به خاطر یه مشکلی که پدر و مادرش داره به فحش و ناسزا و نفرین میگیره خانوادشو

خدایا دوستت دارمممم ❣❣