2777
2789
عنوان

بیش فعالی ویاس

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 23 پست
هوشش عالیهمعلمش هم میگه هوشش عالیه اما اروم و قرار ندارهدکتر با توجه ب حرف معلمش دارو داد

من بیش فعالیم تو راهنمایی به اوج رسید 😁 معلم به مامانم گفته بود که بیش فعاله 

منم آروم و قرا نداشتم درحدی که معلمام میگفتن نیمکتت میخ داری نمیتونی بشینی😣😂

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بیش فعالیم تو راهنمایی به اوج رسید 😁 معلم به مامانم گفته بود که بیش فعاله منم آروم و قرا نداشتم ...

شما ویاس خوزدی؟الان اوکی ای یا هنوز میخوره؟ارخ دختر منم همینه کلا انگار نمیتونه بشینه اما با این حال درجا یاد میگیره همه چیو

دکترش میگفت حیفه ابا این هوشش تحرک بیش از حدش باعث بشه عقب بیوفتا

شما ویاس خوزدی؟الان اوکی ای یا هنوز میخوره؟ارخ دختر منم همینه کلا انگار نمیتونه بشینه اما با این حال ...

من دارو های بچگیم یادم نیست 

یه مدت کوتاه برای کنکور خوردم 

بعد که بزرگ تر شدم و تسلطم روی ذهن و خودم بیشتر شد خودمو کنترل کردم و موفقم شدم 

وقتایی که خیلیی هیجانی میشم و ذوق میکنم خودمو آزاد میذارم 😁😂

اما کلا دختر شیطون و برون گراییم. کمال گرا و اهمال کارم

و به شدت باهوشم مثل دخترتون مطالبو تو همون لحظه میگیرم. 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
من دارو های بچگیم یادم نیست یه مدت کوتاه برای کنکور خوردم بعد که بزرگ تر شدم و تسلطم روی ذهن و خودم ...

اره دختر منم کمال گراست اگه باب‌میلش نشه قاطی میکنخ😁

راستش یکم میترسم از دارو دادن

امروز دادم بهش اولین بار بود میگفت عصبانی ام دوس دارم بزنمت

میگقت تو مدرسه دلم تنگ شد گریت گرفت اولین بار بود اینطوری شد

اره دختر منم کمال گراست اگه باب‌میلش نشه قاطی میکنخ😁راستش یکم میترسم از دارو دادنامروز دادم بهش اول ...

چرا می‌ترسی؟؟ منطقی فکر کن 

وقتی جسمت مریض میشه راحت میری دکتر و یه عالمه دارو تجویز میکنه و استفاده میکنی بدون هیچ چون و چرا و استرسی. 

روحم مثل جسمه و بیمار میشه و نیاز به دارو درمانی داره 

متاسفانه تو جامعه ما بیماری های پیش پا افتاده روحی مثل همین بیش فعالی جا نیفتاده و فکر میکنن هرکی دارو استفاده کنه مشکلش حاده 😐😐

اصلا استرس و ترس نداشته باش بر اساس تجویز پزشک داروهاشو استفاده کنه

بعد اینکه دوره داروش تموم شد مجدد ببر دکتر 

اگه میبینی از لحاظ روحی و احساسی بهم ریخته طبیعیه بخاطر اینه که بدنش هنوز با دارو مَچ نشده 

چقدر از قرصو میدی؟؟ 1/4 یا نصفشو؟ 

بیش فعالی ارثیه 

تو درجه یکاتون کسی بیش فعال نیست؟؟ 

چرا می‌ترسی؟؟ منطقی فکر کن وقتی جسمت مریض میشه راحت میری دکتر و یه عالمه دارو تجویز میکنه و استفاده ...

یک دوم از قرص سی ک ب دکتر گفتم اینطوری شد گفت کمتر از نصف یده

نمیدونم والا اذیت میکرد منو خیلی با همه چیش مشکل داشتم تکلیف بهداشت شخصیش انضباطش ولی امروز ده باز بغض کرد گریه کرد بچه ای ک انقد غرور داره ک تا خیلی اذیت نشه گریشو نمیبینیم😓😓

یک دوم از قرص سی ک ب دکتر گفتم اینطوری شد گفت کمتر از نصف یدهنمیدونم والا اذیت میکرد منو خیلی با همه ...

کاملا درکت میکنم ناراحت نباش ❤️

خدا دخترتو برات حفظ کنه عزیزم