2777
2789
عنوان

بیش فعالی ویاس

83 بازدید | 23 پست

سلام دوستان کسی اینجا خست کودکش بیش فعالی داشته باشه و دکترش دارو تجویز کرده باشه؟

علایم اصلیش چی بود؟

دکتر ب دخترم ویاس ۳۰نصف داده

علایمش تحرک زیاد عصبانیت بود

ولی توجه و تمرکز و هوشش عالیه

لطفا اونایی ک اطلاعات دارن کمک کنن

داروشو بدم؟

آره عزیزم بده 

من خودم برا تمرکزم ویاس 50 خوردم 😁

ویاس عوارضش خیلی کمه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره عزیزم بده من خودم برا تمرکزم ویاس 50 خوردم 😁ویاس عوارضش خیلی کمه

اخه کوجولوعه

خیلیم باهوش و حواس جمعه

فقط سیطونه و همش داره بپر بپر میکنه

امروز اولین باز دادم هی میگف نمیدونم چرا عصبانی ام

طبیعیه؟؟

اخه کوجولوعهخیلیم باهوش و حواس جمعهفقط سیطونه و همش داره بپر بپر میکنهامروز اولین باز دادم هی میگف ن ...

کوچولو باشه 

شما داری بهش لطف میکنی 

میدونی بیش فعالی تو کوچیکی درمون نشه تو بزرگسالی چقدر بد میتونه باشه؟؟! 

من با ویاس خوابم تغییر کرد کم خواب شدم اولاش 

واکنش بدن هرکس به دارو متفاوته

لطفا بر اساس دستور پزشک داروشو بده 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اعتیاد اور نیست؟😥😥خیلی میترسم

نه اصلا 

من خودم بعد دو دوره کم کم قطع کردم 

اگه هوش تمرکزش عالی سعی کن با صحبت کردن آرومش کنی قرص نده بهشتو کلاس یه جا میشینه معلمش راضی

هوشش عالیه

معلمش هم میگه هوشش عالیه اما اروم و قرار نداره

دکتر با توجه ب حرف معلمش دارو داد

ینی چند وقت؟بعد ی چیزی اگه این وسط ی روز ندم چیزی میشه؟مثلا مهمونی باشه روزی ک مدرسه نره ندم اشکال د ...

نه مرتب بده بهش 

حدود سه چهار ماه خوردم 

بعد اون دیگه گذاشتم کنار