2777
2789
عنوان

خانوما میشه توی بارداری سوپ خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 35 پست
مرسی عزیزم خیالم راحت شدنه اوایل بارداریمه و خدایی نکرده اینی که گفتی رو ندارم🤍

استرس از همچی بدتره من ک همچی خوردم اما کم خبری هم نبوده خداروشکر

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میگیم نی نی سایتیا یه سریاشون عجیبن ینی همین😂💔

یکیشونم یعنی شما که کوان درک یه مادر و خانومه باردار و حساسیتاشو نداری متاسفانه

و از طرفی مطالعتم کمه،چون اینو همه میدونن که هویچ ویتامین آ داره و باید تو بارداری کاملا با احتیاط مصرف بشه و جعفری به شدت منقبض کنندهء رحم هست.

اما به قول دوستان مقدار کمش انشاالله مشکلی بوجود نمیاره

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه هویچ که ویتامین آ دارهجعفری هم نوشته باعث انقباض رحم میشهشما باردار بودین خوردین؟

عزیزم من از هفته های اول یه روز درمیون سوپ خوردم چرتو پرته اصلاااا راجب غذا سرچ نکن

تنها چیزی ک میگن نخورید جگره و زعفرون و دمنوش بقیش مجازه

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یکیشونم یعنی شما که کوان درک یه مادر و خانومه باردار و حساسیتاشو نداری متاسفانهو از طرفی مطالعتم کمه ...

باشه شما باسواد😂😂

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

یکیشونم یعنی شما که کوان درک یه مادر و خانومه باردار و حساسیتاشو نداری متاسفانهو از طرفی مطالعتم کمه ...

عزیزم حق داری حساس باشی ولی خدایی بعضی سوالا اینجا شاخ دربیاره😂😂😂

بنظرم از دکتر بخواه همون اول لیست خوراکیا و داروهای ممنوعه ک خب زیادم نیستنو بهت بده ک هی برا هرچی استرس نگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یکدره چیزی نمیشه بخاطر ویتانین ا میگن

برا اونایی که خیلی مصرف بی رویه میکنن میگن 

قول بهت نیدم هیجی نمیشا 

حتی اگر خالی بخوری

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
عزیزم من از هفته های اول یه روز درمیون سوپ خوردم چرتو پرته اصلاااا راجب غذا سرچ نکنتنها چیزی ک میگن ...

تازه من حامله شدم نمیخواستم تانکر تانکر زعفرون خوردم و بعدا متوجه شدم زعفرون توی سقط هیییییییچ تاثیری نداره

عزیزم حق داری حساس باشی ولی خدایی بعضی سوالا اینجا شاخ دربیاره😂😂😂بنظرم از دکتر بخواه همون اول لیس ...

خب اگه کسی حس میکنه داره شاخ در میاره میتونه برای جلوگیری از شاخ داخل تاپیک نیاد به همین راحتی..

الان من تاپیکای شما رو دیدم و از نظرم شاید خیلی‌هاشون مسخره باشه اما خب وقتی همچین تاپیکایی ببینم داخلش نمیرم و اطهار نطر نمیکنم چون فهم اینو دارم که هر کسی آزاده هر تاپیکی که دلش میخواد بزنه و به کسی ارتباطی نداره خوشبختانه🥰

شب خوش

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
خب اگه کسی حس میکنه داره شاخ در میاره میتونه برای جلوگیری از شاخ داخل تاپیک نیاد به همین راحتی..الان ...

وقتی تعداد تاپیکا راجب یه موضوع چرتی زیاد شه ادم ناخوداگاه باور میکنه کاربرا هم باشما دعوا ندارن بیشتر هدفشون این بود بدون ترس غذاتونو بخورید حالا لحنشون بد بوده😂

من خودم انقد ک اینجا گفتن قرمه سبزی بدع تو بارداری باور کرده بودم از دکتر پرسیدم شاخاش دراومد پشمی براش نموند😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه من حامله شدم نمیخواستم تانکر تانکر زعفرون خوردم و بعدا متوجه شدم زعفرون توی سقط هیییییییچ تاثیر ...

اره منم بارداری اولم ک سقط شد برا دفع بقایا هرچی زعفرون میخوردم تاثیر نداشت فک کنم برعکس باشه الکی میگن بخورید سقط میشه درعوض جاشو سفت کنه😂😂😂

در کل واقعا از نظر علمی هیچ غذایی نباید حذف بشه بجز دمنوشها و عرقیجات اونم چون هنوز علم بی خطر بودنشونو ثابت نکرده میگن ترجیحا استفاده نشه 

تازه جدیدا میگن جگر هم مقدار کمش ینی دوبار درماه مشکلی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40