2777
2789
عنوان

خودتونو بزارین جای من اگر تو این خانواده بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 63 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دارن بهت ظلم میکنن حق داری اعتراض کنیاگه کسی هست که پدرت حرفشو گوش کنه مثلا بزرگتری ازش کمک بگیر

اصلا ب کسی گوش نمی‌ده

پدرم خیلی یک دنده و مغروره

داغونم کردن انقدر کتک خوردم

کاربری  از قبل خرداد مال من نبود🤍اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن

درست خوبه؟

خوبه

معمولا شبا تا صبح درس میخونم چون در طول روز آنقدر تو خونه کار هست وقت نمیکنم از طرفیم کلاس و اینا نمیرم همش خود خوانه

کاربری  از قبل خرداد مال من نبود🤍اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن

برای ارامشت دعا میکنم. خدا بزرگه. سعی کن درستو بخونی و موفق باشی.

ممنونم حتما 🙂🤍

پدرتون گناهش خیلی سنگینه که با امانت پروردگار اینطوری تندی می‌کنه

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخره دختر خوش قلب و مهربونه💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

عزیزم . چقد ناراحت شدم . پدرت ادم مشکل داری هست . اگه میتونی بهش بگو اینقد تو جمع منو خرد نکن .  حالا من یکی میشناسم اینجور بود . اصلا با خانوادش جایی نمیزفت . مخصوصا وقتی فامیل بود. برا خودش درس میخوند . کلاس میرفت ورزش . بعد رشته خوبیم قبول شد. توام تمرکزت بزار رو درست . چون بابات قطعا با داداشتم همین رفتار در اینده داره. حالا تو دختری . ولی پسر خیلی بده اینجوری بهش رفتار بشه. تو باید محکم باشی حامی اونام باشی

پدرتون گناهش خیلی سنگینه که با امانت پروردگار اینطوری تندی می‌کنهامیدوارم بهترین ها برات رقم بخره دخ ...

من به کاربری شما خیلی حس خوبی دارم 🤍 میخواستم بهتون بگم قبل‌تر ها نشد؛ممنونم بابت دعای خیرتون 🤍

عزیزم . چقد ناراحت شدم . پدرت ادم مشکل داری هست . اگه میتونی بهش بگو اینقد تو جمع منو خرد نکن . حال ...

ممنونم بابت مهربونیتون🤍من درسامو میخونم واقعا تمام تلاشمو میکنم

یکی از دوستام بهم گفت تو دقیقا شبیه ی آدم متأهل و فرزند داری هستی ک مدرسه هم میری

واقعا هم راست میگفت...

من به کاربری شما خیلی حس خوبی دارم 🤍 میخواستم بهتون بگم قبل‌تر ها نشد؛ممنونم بابت دعای خیرتون 🤍

سرت سلامت باشه گلی❤️

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

سلام عزیزدلمممم واقعااخوش بحال پدرمادرت بخاطر وجودت هرموقع ناراحت شدی ازشون تودلت بگو این نیز بگذرد ....در رو یه پاشنه نمیچرخه همیشه.

مطمئن باش خداجور دیگه برات جبران میکنه دخترم ...اونا پدر مادرتن باتمام اشتباهاتشون .....

فقط یه سوال کسای دیگم بهت زور بگن جوابشونو نمیدی؟؟؟؟مثلا تومدرسه دوستات یا معلما اونجابرخوردت چطوریه ؟؟؟؟