2777
2789
عنوان

خیانت مادرم به‌پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2938 بازدید | 114 پست
خیلی اذیتم میکنه با کاراش شیرم خیلی کم شده

عزیزم تقصیر تو نیست احساس گناه نکن فقط تو نیستی هرکسی تو خانوادش آخر یکی اینجوریه حالا یا پدرمادر یا خواهر برادر خیلی کم پیش بیاد یه خانوادخ از ریشه سالم باشه اونم بیشتر بستگی به تربیت مادر داره

مادرتون و پدرتون هرکاری کنه شما حق بی احترامی ندارید و فقط باید بهش درباره کارهاش هشدار بدید ..... ...

دعوا‌میکنم سر برادرم میگم انقد زنگ میزنه از اونجا میگه اینطور کن اونطوری کن توجه نکن داره باتو بازی میکنه ۳میلیارد‌وثیقه میخوان هرروز‌زنگ‌میزنه رو‌مخ مامانم مامانمم میگیم ول کن اون اینطوری میگه بیاد بیرون گوه خوری‌کنه باز بهش برمیخوره دادو‌بیداد راه میندازه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودم ک عمرا نمیرمممم. چون واقعااااا متنفرم اصلا دست خودم نیست نمیدونم چرا

منم متنفر بودم یکی از اعضای خانوادم همینطوری بود همش دوست داشتم نصیحتش کنم یا میگفتم چرا رفته سمت اینکارا شوهرم رفت سمت خیانت چون اون طرف رو تو پارک دید کلا افتاد دنبال اینکارا طرف هم شوهربچه داشت 

مادرتون و پدرتون هرکاری کنه شما حق بی احترامی ندارید و فقط باید بهش درباره کارهاش هشدار بدید ..... ...

راست میگه اسی هوای پدرتو داشته باش اونم گناه داره 

جز درصد کم مردایی هست که بهش ظلم شده 

حتما مشاوره برو شتید اونا راهی بدونن و کمکت بشه  

منم اگه همچین مادری داشتم حتی باهاش حرف نمیزدم از بس از آدمای خیانتکار متنفرممممدرکت میکنم خواهرم ...

قراربود تا جمعه اینجا باشم ولی امشب‌ خیلی بدم اومد به شوهرم گفتم‌اومدی فقط بگو‌بریم 

میدونم چی میگی توام شدی مثل همسر من اوووف منم دورتادورم توخونه دوربین😑+جی پی اس ماشین

عین من حالا دوربین نذاشتم ولی همش زنگ‌میزنم‌گوشیشو چک میکنم همشم چون پارانوئید دارم 

یعنی همون طرف با شوهرت بهت خیانت کردن

نه عزیزم خواهر م بود شوهر داشت بچه شوهرم رفته بود تو پارک دستشویی دیده بود به یه پسری هستن بعد تا شوهرم دیدن فرار کردن بعد چند مدت شوهرمنم افتاد دنبال کارای خیانت رفتار این آدما رو زندگی بقیه هم تاثیر بد می گذاره خدا لعنتشون کنه زندگی منم خراب کردن خودشون راحت زندگی میکنن

عین من حالا دوربین نذاشتم ولی همش زنگ‌میزنم‌گوشیشو چک میکنم همشم چون پارانوئید دارم

فقط نگذار شوهرت بفهمه وگرنه میافته دنبال اینکارا وهمینطور تو دعوا هی میکوبه تو سرت

[QUOTE=366640773]خدا خییلی دوستشون دارن با چشم خودم دیدم خییلی هواشونو داره ولی ماهایی که بدبختیم اگ یه خواسته هم داش .

وای خواهرشوهرمن البته ما

چندماه کلا حذفش کردیم اززندگیمون بچش۱۵سالش همسرش وکیل بهترین زندگی رو داشت احمق اون دیگه چندبار

گرفته بودنش وفیلم.........همسرش طلاقش داد لیاقت نداشت 

آره منم تو اقوام هستن همچین زنایی ک باعث بهم ریختن چندتا زندگی شدن  خودشونم خوش و خرم پیش خانواده و بچه هاشون زندگی میکنن اسم خودشونم گذاشتن مادر😒

خدا لعنت کنه همچین آدمایی رو خدا از رو زمین محوشون کنه انشالله

مادرتون برادرت رو خیلی دوست داره شما میگید دست بردار ولی اون دست بردار نیست و زندگی خانوادتون خیلی پیچیده شده باید با مشاور خانواده صحبت کنید و ازش کمک بگیرید ما شاید تو زندگی تجربه گرفته باشیم ولی اونا کارشون اینه حتما هرچه زودتر تماس بگیرید خیلی مهمه بلکه بتونی خانوادتو جم کنی فقط شما موندی پدرت که بیچاره خسته است مادرتم که اونجوری برادرتونم که زندان که فقط تو موندیو مشکلات قوی باش و محکم 

مادرتون برادرت رو خیلی دوست داره شما میگید دست بردار ولی اون دست بردار نیست و زندگی خانوادتون خیلی پ ...

منم نمیتونم دیگه چون هم بچه دارم همه ی وقتم‌واسه اونه دوست ندارم یکی بشه عین خودم درآینده یه مادر بی خاصیت داشته باشه 

نکن قشنگمم خسته میشه ازت

من بااینکه همسرم خیلییی خوبه ازهمه نظر ولی بااینکاراش

گاهی سردمیشم ازش حتما برو

پیش روانشناس عزیزم