2777
2789
عنوان

خیانت مادرم به‌پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2941 بازدید | 114 پست
[QUOTE=366640773]خدا خییلی دوستشون دارن با چشم خودم دیدم خییلی هواشونو داره ولی ماهایی که بدبختیم اگ ...

نه اینکه میگم شوهرش طلاقش نداد باهم زندگی میکنن شوهرشم فهمیده بود ولی طرفدار زنش میگرف که شما دروغ میگید .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ناراحت نشیا ولی خدا مادر منو و مادر تورو باهم لعنتشون کنه 

مادر من خیلی پست تره یعنی مادر شما در مقابلش فرشته ست 

خواستی تاپیک آخرم بخون 

حداقل مادر تو خودشو تو پیج همسریابی اینستاگرام آگهی نکرده،به پسر همسن خواهرت صیغه نشده،با معشوقه زن و بچه دارش مسخرت نکردن و بخندن

دوست ندارم بیام اصلا هی میگه بیا بچه رو ببینیم منم نه خواهری دارم نه هیچی صبح تاشب باید زندانی بشم ت ...

دلم برا بابات کباب شد 

زنا که بهشون خیانت میشه خیلی دلشکسته میشن واقعا داغون میشن 

ولی مردا وقتی بهشون خیانت میشه یجور دیگه حالم بد میشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
معلوم نیست چندتا زندگیو‌با این کاراش خراب کرده

بله یکیش شوهر من بود ک یک هفته باهاش چت میکرد وقتی دیدم

هرچی از دهنم در اومد ب اون دختره نوشتم و تهدیپش کردم ک زندگیشو نابود میکنم   خلاصه دیگه جرعت نکرد ب شوهرم پیامی بده 

از اونطرف هم شوهرمم یه کاری کردم ک ب قران قسم خورد دیگه همچین غلطی نکنه  چون واقعا همدیگه رو خیلی دوس داریم ولی اون زنیکه شوهرمو گول زده بود

😒😑خب پس راست که عزیزن

اره هرچی پولم میخواست بهش میداد براش جور میکرد چقدر لباس میخرید وسایل عوض میکرد منم اگ میخواستم اولا کمکش کنم چون دوتا بچه داشت دلم میسوخت برا بچه اش وگرنه به من ربطی نداشت زندگیش چوبشم خوردم کلا از این آدما دوری کنید نه نصیحت کنید نه باهاشون درمورد کاراشون حرف بزنید درحد سلام احوالپرسی