2777
2789
عنوان

همکار شوهرم پیشنهاد داد بریم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 4867 بازدید | 78 پست

بچه ها شوهرم داره دنبال خونه میگرده،

میگه این خونه رو بفروشیم یه خونه دیگه بگیریم. بعد این خونه قدیمیه، با پولش میتونیم واحد نوساز تو محله‌های پایینتر بگیریم. خودم پشیمونم از اینکه پیشنهاد عوض کردن خونه رو دادم ولی چاره ایی ندارم دیگه

مرسی عزیزم اره اینبار هم که رفتیم نه اون زیاد از نزدگی شخصیش گفت نه من

شوهرت جطوره؟

بهتر شد؟

خونه خرىدىن؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها شوهرم داره دنبال خونه میگرده،میگه این خونه رو بفروشیم یه خونه دیگه بگیریم. بعد این خونه قدیمی ...

اتفاقا بنظرم خوبه هم اینکه با جابه جایی یجور راه رفت و امد مکرر پدر مادرش کمتر میشه هم اینکه خانواده شوهر میفهمن بی احترامی به شما یه سری تاوان داره شما از چیزی ک خواستید کوتاه نیامدید 

و اینکه کلا خونه خوش نقشه نوساز پیدا کنید خیلی خوبه قشنگ میتونی به سلیقه خودت خونه و انتخواب کنی از اول کلی وسایلت و عوض کنی .....

نبردم با خودم دوتایی رفتیم بد نبود.‌خیلی خوش نگذشت ولی اونقدرم که فکر میکردم سخت نبود پیشنهاد سینما ...

برای خودتم خوبه دوست و پایه بیرون رفتن داشته باشی بنظرم ارتباط و قط نکن   

بچه ها شوهرم داره دنبال خونه میگرده،میگه این خونه رو بفروشیم یه خونه دیگه بگیریم. بعد این خونه قدیمی ...

میتونی یه تیری تو‌ تاریکی بزنی 

به همسرت بگو اگه این خونه رو دوست داری خیلی و بخاطر من هستش که میخوای عوض کنی 

میخوای اول بمدت یکسال یا دوسال بریم یجایی رهن کنیم اگه دوست داشتیم که اینو میفروشیم و اونو میخریم اگه نه که برمیگردیم همینجا

میتونی یه تیری تو‌ تاریکی بزنی به همسرت بگو اگه این خونه رو دوست داری خیلی و بخاطر من هستش که میخوای ...

مشکلش با رهن اینه که یه پول زیادی که مثلا با طلا پس انداز کردیم‌باید نقد کنیم بدیم صاحبخونه بعد دو سال ارزشش خیلی کم میشه برای همین قبول نمیکنه میگه خونه رو بفروشیم با پس اندازی که داریم بذاریم روش یه واحد دیگه بگیریم

نبردم با خودم دوتایی رفتیم بد نبود.‌خیلی خوش نگذشت ولی اونقدرم که فکر میکردم سخت نبود پیشنهاد سینما ...

پس میشه گفت یجورایی مثل همید،هم ایشون تنها هم شما 

میشه دوستای خوبی بشید برای بیرون رفتن ولی در مورد زندگی شخصیتون با همسرتون چیزی نگید

بنظرم باهاش برو و دوست شین 

یه پایه خوش گذرونیه واست

ضرر نداره 

فقط از زندگی شخصیت نه چیزی بگو 

نه چیزی بپرس

کم کم اکیپ دلخواه خودت رو شکل بده برای رفت و امدهای خانوادگی ولی هرچی کم تر باشه رفت و امد بهتره

ولی یه اکیپ بسازی از ادمهای جدید و درست خیلی منطقیه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
مشکلش با رهن اینه که یه پول زیادی که مثلا با طلا پس انداز کردیم‌باید نقد کنیم بدیم صاحبخونه بعد دو س ...

حیفه 

از پاسداران پایین تر نیای ها

فرهنگ ها خیلی متفاوته

همسایه ها 

سر و صدای کوچه 

ماشین ها

ادم هاش

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .