2777
2789
عنوان

همکار شوهرم پیشنهاد داد بریم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 4841 بازدید | 78 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاینیک نور متخصص چشمه اسمش دکتر هوشنگ لاری بودنجووون و زرنگ بوداینا ک میگم جفتشون مجردن ها

میدونی من چهرم جذابه ولی چون ورزشکارم هیکلم جلب توجه میکنه همیشه

یعنی ظاهری اوکیم

بکمم خجالتی و نجیب

دهه شصتیه بروز شده ام😁

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
اهوانت جونممممبیا یه راهنمایی کن منوووتوی دلبری و مخ زنی خیلی بی دست و پاااامامروز کلینیک برای فیلر ...

با مامانت نرو واقعا دست و پای طرف مقابل بسته میشه وقتی با مادرت میری.

منم خودم خیلی بلد نیستم. نمیتونی بگی دچار یه کامپلیکیشنی شدی و شمارشو بگیری که بازم اون کامپلیکیشنه پیش اومد ازش راهنمایی بگیری؟؟

من خودم اون اوایل برای رزیدنت داخلی ترمیم کردم بعد ترمیم‌گفتن دندونم درد گرفت میشه شمارتو بدی که بعدا اگر دوباره مشکلی پیش اومد در ارتباط باشم باهات بعدش پیام داد و از این طریق بحث رو باز کرد باهام. تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه. یه کامپلیکیشنی که خیلیم رایج نباشه پیدا کن

با مامانت نرو واقعا دست و پای طرف مقابل بسته میشه وقتی با مادرت میری.منم خودم خیلی بلد نیستم. نمیتون ...

اخه دکتر خودم وام کار کرد

اون دکتر جوونه ک مد نظر منه فقط نگاه کرد و اخر کار مراقبتهای بعد کارو گفت

میشه بازم روش تو رو انجام بدم؟

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
نگفتم امشب باهاش میرم بیرون. اون دوست متخصص زنانیم شاید بگم بیاد سه تایی شیم اذیت نشم

ب نظرم قبلش بهش بگوک داری مهمون میبری

من خودم احتماعی هستم ولی بیرون رفتن با دوست و همکار رو دوست ندارم عذاب وحدان میگیرم دوست دارم عصرا ک خونه ام پیش بچه هام باشم ولی شما میتونی فعلا تفریح با دوستات داشته باشی و ضمنا برات خوبه با خانم های دور و بر شوهرت لااقل یکی دوتا شون خوب باشی و اونا دلی باهات خوب باشن اینجوری اگه یه خانمی مثل همون عفریته ک رفت بیمارستان دیگه از جانبش احساس خطر کردی راحت تر میتونی دم اش رو قیچی کنی،  

اهوانت جونممممبیا یه راهنمایی کن منوووتوی دلبری و مخ زنی خیلی بی دست و پاااامامروز کلینیک برای فیلر ...

وای چقدر درک کردم منم وقتی اینجور مواردی پیش میاد با مامانمم😑و کاری نه از دست من برمیاد نه طرف مقابل🤦🏻‍♀️

من خودم خیلی خجالتیم ، تو اینجور مواقع میگن یجوری نشون بدید که طرف متوجه بشه شما هم بی میل نیستی ولی فک نکنم جلو مادرتون بشه بهتون شماره بده مگه اینکه به قول خانم دکتر به یه بهونه ای شما شماره یا پیج اینستا ایشون بگیر

نگفتم امشب باهاش میرم بیرون. اون دوست متخصص زنانیم شاید بگم بیاد سه تایی شیم اذیت نشم

خودت اذیت نکن،همه ارتباطا اینجور شکل میگیره،حتی ارتباطای قبلیتونم شاید اینجور حسی داشتید ولی الان دوستای خوبی هستید، شما اتفاقا باید از ارتباط تکی شروع کنید بعد اگه دیدید خوبه ارتباطتتون خانوادگی کنید

من نمیفهمم چرا یه عده از دوستان ندیده و نشناخته فوری همه چیزو به خیانت و ... ربط دادن

اتفاقا بنظرم بد نیست که با ایشون برین بیرون و معاشرت کنی و حالا اگر مایل بودین باشگاهی جایی برین 

نه اینکه مدام همش قرار بزارین باهم برین جایی اما بدم نیست ازتباط بگیری باهاش

هرجاهم دیدی موج منفی گرفتی یا ادم مورد اطمینان شما نیست یا هرچی ارتباطتو کمرنگ و محو کن 

اما اگر ادم خوبی هستش چرا که نه 

ولی زیاد از زندگیت و ارتباطت‌با همسرت و... براشون تعریف نکن 

زیادم خونتون کسیو نیار 

اخه دکتر خودم وام کار کرداون دکتر جوونه ک مد نظر منه فقط نگاه کرد و اخر کار مراقبتهای بعد کارو گفتمی ...

اا سخت شد این شکلی.

نپیشخ‌بگی من روم‌نمیشه سوالام‌رو از دکتر فلانی بپرسم میشه یه راه ارتباطی بگین از خودتون سوالام رو بپرسم، یا مثلا شماره یا اینستاتونو بدین که با شما سوالاماو مطرح کنم یه چیزی تو این مایه ها. کاش نوبتتون رو با مادرتون کنسل کنید مادرتون تنها برن شما هفته بعدش مثلا برین بگین فلان مشکل کاری پیش اومد یه بحثی هم راه بنداز

ب نظرم قبلش بهش بگوک داری مهمون میبریمن خودم احتماعی هستم ولی بیرون رفتن با دوست و همکار رو دوست ندا ...

نبردم با خودم دوتایی رفتیم بد نبود.‌خیلی خوش نگذشت ولی اونقدرم که فکر میکردم سخت نبود پیشنهاد سینما و اینا داد به نظرم اونم بیشتر دنبال یه فرد برای تفریح میگرده