2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دولتی نصف این مبلغ درمیاد اما‌ من خیلی تعریف مام‌روشنیده بودم و میخاستم‌یه‌جا برم‌که‌نتیجه‌بگیرم وقت ...

کار خوبی کردی

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

دولتی نصف این مبلغ درمیاد اما‌ من خیلی تعریف مام‌روشنیده بودم و میخاستم‌یه‌جا برم‌که‌نتیجه‌بگیرم وقت ...

عزیزم میشه بگی چیکارا کردی که مثبت شدی

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست
عزیزم میشه بگی چیکارا کردی که مثبت شدی

من خیلیا کارا کردم 

ولی دکترم‌اصلا ب تغذیه اعتقاد نداشت 

به‌نظر خودمم اصلی ترین چیزی‌ک تو مثبت شدن تاثیر‌میزاره کیفیت جنین و انتخاب مرکزع خوبه که‌دکتر تبحر داشته باشه تو گذاشتن جنینها 

من خیلیا کارا کردم ولی دکترم‌اصلا ب تغذیه اعتقاد نداشت به‌نظر خودمم اصلی ترین چیزی‌ک تو مثبت شدن تاث ...

خب میشه تجربتو بگی عزیزم یعنی رژیم داشتی یا مکمل خوردی

خب میشه تجربتو بگی عزیزم یعنی رژیم داشتی یا مکمل خوردی

من قبل تحمک‌کشی ورزش میکردم رژیم سالم خوری هم داشتم ویتامین ای و امگا۳ هم میخوردم .

همینا‌باعث شد کیفیت تخمکم‌بره بالا 

همسرمم دارو داده بود دکتر خودمم خیلی بهش میرسیدم 

کیفیت جنین خیلی مهمه 

من قبل تحمک‌کشی ورزش میکردم رژیم سالم خوری هم داشتم ویتامین ای و امگا۳ هم میخوردم .همینا‌باعث شد کیف ...

مرسی موقع انتقال استراحت مطلق بودی و رژیم خاصی داشتی؟