2777
2789
عنوان

هفته هفتم بارداری

61 بازدید | 13 پست

خانم ها من هفته هفت بارداریم کمرم و دلم خیلی درد میکنه طبیعیه؟ استرس گرفتم 

حتی لگنم درد میکنه 

دو روز پیش سونو رفتم همه چی خوب بود

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
نگران نباشخبری نی

خدا از دهنت بشنوه 

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ، میتونم یه سوال ازتون بپرسم ؟ 

شما روز چندم پریودتون اقدام کردین باردار شدین ؟ 

میگن فقط روز های ۱۱ ، ۱۲ ، ۱۳ ،۱۴ امکان بارداری وجود داره و بعدش دیگه نمیشه باردار شد ...

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
خدا از دهنت بشنوه

هیچ مشکلی نداره

ببین تو بارداری تا وقتی علایم عجیب غریب و خاص میبینی نگران نباش

از وقتی علایم نداری نگران باش

درد تا ماه سوم چهارم هم گاهی هست

منم داشتم

فقط آزمایش ادرار اگه ندادی بده عفونت ادراریت چک بشه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
سلام ، میتونم یه سوال ازتون بپرسم ؟ شما روز چندم پریودتون اقدام کردین باردار شدین ؟ میگن فقط روز های ...

والا من این دفعه فقط روز ۱۴ اقدام کردم یه بار 

ولی دفعه قبل دقیقا ۵روز مونده بود به پریودم بازم همون یه بار شد اصلا فکر نمیکردم باردار بشم ولی شدم هیچ چیزی غیر ممکن نیست

علایم خطر انقباضات رحم هست ک هی بگیره ول کنه

خونریزی لکه بینی

درد شدید ک با استراحت اروم نشه

تب

ترشحات بدبو یا رنگی

خارش یا سوزش ادرار

هیچ مشکلی ندارهببین تو بارداری تا وقتی علایم عجیب غریب و خاص میبینی نگران نباشاز وقتی علایم نداری نگ ...

باشه حتما به دکترم میگم بنویسه واسم ممنون بابت راهنماییت

سلام ، میتونم یه سوال ازتون بپرسم ؟ شما روز چندم پریودتون اقدام کردین باردار شدین ؟ میگن فقط روز های ...

بستگی داره سیکل قاعدگیتون چند روزه باشه

اونطوری روز تخمک گذاریاون مشخص میشه و دو سه روز قبل و یکی دو روز بعدش فرصت دارین

والا من این دفعه فقط روز ۱۴ اقدام کردم یه بار ولی دفعه قبل دقیقا ۵روز مونده بود به پریودم بازم همون ...

دفعه قبل بچه اولتون بود ؟ 

میگن بچه ی اولو آدم سخت حامله میشه و باید روز های ۱۱ تا ۱۴ هم اقدام کرد برای بچه های بعدی هر موقع اقدام کنی میگیره !!!

دفعه قبل بچه اولتون بود ؟ میگن بچه ی اولو آدم سخت حامله میشه و باید روز های ۱۱ تا ۱۴ هم اقدام کرد بر ...

نه بچه دومم بود واسه اولی از پریود اقدام کردم تا ۱۴ کلا من تا اقدام کنم میگیره 😁

نه بچه دومم بود واسه اولی از پریود اقدام کردم تا ۱۴ کلا من تا اقدام کنم میگیره 😁

خب همون دیگه شما هم از روز ۱۰ تا ۱۴ اقدام کردین 

آره ، بچه های دوم به بعد سدیع میگیره 

خب همون دیگه شما هم از روز ۱۰ تا ۱۴ اقدام کردین آره ، بچه های دوم به بعد سدیع میگیره

بله درسته هرچی،به تخمک گزاری نزدیک تر باشه شانس،بارداری میره بالا ولی در کل میگن احتمالش،زیاد تخمک تو لوله ها زنده بمونه بعد از تایم تخمک گزاری هم امکان بارداری،هست اینو بیشتر واسه کسایی میگن که قصد بارداری ندارن که حواسشون باشه تا روز اخر سیکل باید جلوگیری کنن

بله درسته هرچی،به تخمک گزاری نزدیک تر باشه شانس،بارداری میره بالا ولی در کل میگن احتمالش،زیاد تخمک ت ...

خب اون احتمالا برای بچه ی دوم به بعده !!! 

بچه ی اول رو میگن حتما باید توی همون روزا اقدام کرد