2777
2789
عنوان

پسره فاز پرنسسی رومن برداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 27 پست
دمشو قیجی کن

چجوری ؟

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچور که بلدی و امکانشو داری

باهم در ارتباط نیستیم قبلا باهم بودیم ک چنساله کلا هیچ ارتباطی نداریم ولی خب فامیل نزدیکیم و اینک خیلی مغروره وفک میکنه عن خاصی متاسفانه من توجه نشون میدادم مثلا بعضی وقتا یه مراقب خودت باش یا بعضی استوریشو ریپلای میکردم همینم باعث شد فک کنه تحفس جوری ک استوری سرم گزاشته بود من ریپلای کردم ک سرماخوردی. ؟سین کرد جداب نداد منم درجا پیامو حذف کردم ک مثلا فک کنه من ندیدم ک تیکش ابی شده و حذف کردم ولی اعصابم خورده از این ب بعد بی تفاوتی جوابه بنظرت ؟مثلا حتی تولدشم دیدم ولی تبریک نگفتم

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
باهم در ارتباط نیستیم قبلا باهم بودیم ک چنساله کلا هیچ ارتباطی نداریم ولی خب فامیل نزدیکیم و اینک خی ...

بهارینوکار تلافیه همین کارت عالیه چندسالتونه دوتاتون منظورمه

من مرد تنهایی شبم...
بهارینوکار تلافیه همین کارت عالیه چندسالتونه دوتاتون منظورمه

اون ۲۲ من چنروز دیگ میشم ۲۴ 

دوسال ازش بزرگترم۰😶 ولی اختلاف سنی تو فامیلمون مهم نیس البته ولی خب

بهترین

نه ببین من میخام کلا این حرص بخوره خدا کنه همین تبریک نگفتن تولد حرصش داده باشه کلا احمقه و شوته دلم میخاد حرص بخوره اونم حس منو تجربه کنه 

اون ۲۲ من چنروز دیگ میشم ۲۴ دوسال ازش بزرگترم۰😶 ولی اختلاف سنی تو فامیلمون مهم نیس البته ولی خب

توی فامیل نباید کم محلی کنه مگر اینکه فازش یا میلش روی یکی دیگه باشه

من مرد تنهایی شبم...
نه ببین من میخام کلا این حرص بخوره خدا کنه همین تبریک نگفتن تولد حرصش داده باشه کلا احمقه و شوته دلم ...

دختر کینه ای به نظر نمیاین که اینو حس میکنم

من مرد تنهایی شبم...
توی فامیل نباید کم محلی کنه مگر اینکه فازش یا میلش روی یکی دیگه باشه

این کلا مغروره وچسی میاد کلا از اینچور پسراس ک میگه مننن ب دختر سلام کنم یا منننن برم پیش دخترا بشینم از اینجوراس 

و اینک اول ین دختری ک باهاش حرف میزده ومثلا به دروغ دوسش داشته منم از این بابت مطمئنم از اینک الانم کسی تو زندگیش نیس کلا خانوادش همینجورین مذهبین خودشم میشناسم جنسشو با هیچ دختری نیس ولی انتظار ندارم دویم داشته باشه ولی حداقل حرمت نگه داره نکه مثل بز فقط نگا کنه

دختر کینه ای به نظر نمیاین که اینو حس میکنم

کینه ای نیستم ولی حرصم میاد خب تو باشی ب کسی توجه نشون بدی ادم حسابش کنی اون فاز برداره سین کنه جواب نده شعور نداره از این حرصم میگیره میخام متوجه بیشعوریش باشه اینک نسبت بهش بیتفاوت شدم دیگ بره ب درک اینو میخام حالیش کنم از اون جایی ک ارتباط ندارم موندم چجوری حالشو بگیرم

این کلا مغروره وچسی میاد کلا از اینچور پسراس ک میگه مننن ب دختر سلام کنم یا منننن برم پیش دخترا بشین ...

خودت و اسم کاربریت بهم نمیان . به نظرم نمیفهمه حستونو

من مرد تنهایی شبم...
خودت و اسم کاربریت بهم نمیان . به نظرم نمیفهمه حستونو

😂😂😂اسم کاربریم همینجوریه هرچی میزدم میگف تکراریه بعد زدم گورستان  دیدم شد 

وبعد یمدت تعلیق شدم دیگ نوشته گورستون هستم ک دوستام بفهمن منم