2777
2789

؟؟؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکل چیه

شما فیبروکیستیک هستید 

باعث ورم غدد لنفاویم شده

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
روغن سیاهدانه ماساژ بدینخمیر نمکی ببندین روزی ۲،۳ ساعت

نیمدونم فیبرو‌باعث شده که غپد لنفاوی زیر بغلم ورم کنه. بنظرتون میشه؟

مامانم بود اتفاقا لنف نودشم فعال بود هم مامو دادیم هم سونو گفت اوکیه ۶ ماه بعد پیگیری میخاد

عه یعنی بخاطر فیبرکیستیکه اینجوری بودش ؟ 

۶ماخ بعدش رفت باز؟

درد هم دارن؟

منسونو هر 6 ماه جهت کنترل

عه بخاطر فیبروکیستیک بودنش ؟ 

غدد لنفاویتون هم ورم کرده بود

گفتش اره هنوز ۶ ماه نشده بله درد هم داشت

عه. من غددلنفاویم دونیم سانت‌شده. نگرانم خیلی . دارو چیزی داده؟

مامو نرفتن؟

نه گفت کافئین نخوره ویتامین ای و بی ۶ هم خوبه دکتر نرفتید؟ چرا اول مامو دادیم بعد سونو

اها. سونو دادم پارسال . بچه هم شیر میدیم الان شدید شده فیبروکیستیکم . لنفاویم هم ورم کرده. سر پریود خیلی درد دارم. 

بنظرت خطرناکه این شرایط یعنی ؟

اها. سونو دادم پارسال . بچه هم شیر میدیم الان شدید شده فیبروکیستیکم . لنفاویم هم ورم کرده. سر پریود ...

عزیزم اگه متخصص ببینه خیالت راحت میشه 

کلی کلا درد نشونه خوبیه نگران نباش ولی ی دکتر برو

Off از ۶/۱۹🙃💕
عزیزم اگه متخصص ببینه خیالت راحت میشه کلی کلا درد نشونه خوبیه نگران نباش ولی ی دکتر برو

ممنون عزیزم . انشالله مال مامان شما هم زودتر خوب بشه

میشه ۶ماخ دش نتیجرو بمنم بگی . ممنون ازت