2777
2789

امروز دو تا امتحان داشتم یکی8 یکی2 

بخاطر همین کل دیشب بیدار بودم و حتی 2دقیقه هم نخاییدم و بشدت چهره زشت و  غیر قابل تحملی داشتم بدون ذره ای ارایش رفتم دانشگاه 

موقع برگشت ساعت 3 بود تو ایستگاه اتوبوس یه ماشین 207 بود دیدم خیلی نگاهم می‌کنه سنگینی نگاهش حس کردم کنارممم کلی دختر خوشگل بود و داف دانشگاه آزاد بعد سوار اتوبوس شدم دیدم این یارو ام اومد سوار اتوبوس شد 

50/40 دقیقه تو اوتوبوس بودم اینم روبه رو من بود هرارگاعی نگام میکرد اومدم پیاده شدم 

دیدم یکی از پشت ام اومد گفت ببخشید خانم 

دیدم اینه  ترسیدم یکم گفتم بفرمایید گفت فکر کنم این ور نزدیک خونتون باشه نمیخام مزاحمت ایجاد کنم شمام اذیت بشی  تو محل سکونتت میشه شماره تون داشته باشم؟!؟ 

گفتم نه و راهم کشیدم و رفتم اونم گفت ببخشید و رفت 

بچه هااااا من الکی گفتم بهش خب دفعه اول نباید قبول میکردم ضایع بود حداقل باید چند بار اصرار می‌کرد مگه نه؟!؟  ازینکه یکی منو با چهره ضایع بدون ارایش و خسته پسند کرده بود و اینجوری دنبالم افتاده بود خوشم اومد کاش میومد دنبالم و راحت نمیرفت

خودتو بخاطر یه پسر خورد نکن ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین اینی که تو این وضع شمارو دیده ینی واقعیه😂انشالله دفعه دوم پیداش بشه

همون دیگه با اون قیافه منو خوشش اومد با اینکه کلی دختر خوشگل ارایش و عملی کنارم بودن

یعنی چی

ببین یه بار من تو‌محل کارم اومدم بیرون یه اقایی دیدم کنارمه هی داره میره بعد بمن گفت خانم  من دفعه دومه میبینمت خوشم اومده میشه باهم باشیم گفتم نه ولی فکرشو میکنم راست گفت 

چون یه بار دیگه یع نفر گفت دیدمت در حالی که من اصلا ندیده بودمش و راست هم میکفت 

ببین یه بار من تو‌محل کارم اومدم بیرون یه اقایی دیدم کنارمه هی داره میره بعد بمن گفت خانم من دفعه د ...

الان یعنی بازم ممکنه پسره بیاد سراغم؟! اخه ار کجا میخاد دوبارع منو پیدا کنه😭😭☹️