2777
2789
عنوان

خیلی عصبانئ ام ازدست خودم

131 بازدید | 13 پست

شوهرم پیام داده گف بریم برات لباس بخرم ذیگ رفتیم بازار هرلباسی برمیداشتم اقاقبول نمیکردمیگف کوتاهه ی لباسایی برمیدلشت گشاااپ و دقیق تامچ پاک اصلا سایز من نبود سرشونه ها افتاده و گشاد ن این ک لش بودن ها.. سایزم نبودم ی لباسای من برداشتم تاروزانو میگف کوتاه زدم بیرون گفتم اصلا هیچی نمیوام همین چادرمو میزنم کافیه برام.. اونم گف همینی ک هس هردفعه میریم بازاذ همین کازشه.. اخه ی اندام درس حسابی هم نداریم ک لباسگشاد بهمون بیاد خدا سرم داره میترکه ازدرد

بگردم عزیزم:(

همسرتون فکر کنم کلا اخلاقشه دیگه درست نمیشه مگه اینکه خیلی تلاش کنین و کار کنین رو طرز فکرش

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
بگردم عزیزم:(همسرتون فکر کنم کلا اخلاقشه دیگه درست نمیشه مگه اینکه خیلی تلاش کنین و کار کنین رو طرز ...

یعنی بین راه بغض کردم گف اینجاوایسم ی نگاه بندازی گفتم ن فقط بریم خونه.. بعدخانواده شوهرمم و فامیلاش همش بهم میگن چراب خودت نمیرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بین راه بغض کردم گف اینجاوایسم ی نگاه بندازی گفتم ن فقط بریم خونه.. بعدخانواده شوهرمم و فامیلاش ...

عزیزم رابطتون باهم خوبه؟ پیشش بغض کنی فایده داره؟ بری بشینی پیشش حرف بزنی بگی من تا بتونم به حرفت گوش دادم و میدم نمیشه یبار یه کوچولو توام با دل من راه بیای تو خیابون بغضم نشکنه؟ 

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
عزیزم رابطتون باهم خوبه؟ پیشش بغض کنی فایده داره؟ بری بشینی پیشش حرف بزنی بگی من تا بتونم به حرفت گو ...

اینارو اروم و با گلایه بگیا

بحث نکنی باهاش عزیزم

زیر چادر که لباس بلند و زیادی گشاد بدجور میشه یه بافت سایز خودت میخریدی

ن ب قولی خواستم ی مانتو بخرم ک دیگ نیازی ب چادرنداشته باشم ولی خوب مانتو تامچ پاهم متنفرمـ... گفتم حداقل تاروزانو تنگ هم نباشه ــولی اقا قبولنمیکنه.. منو منا میکنه تیپ بزنم ولی تو خیابون چشش دنبال زناسو تعریف میده ازشون 

عزیزم رابطتون باهم خوبه؟ پیشش بغض کنی فایده داره؟ بری بشینی پیشش حرف بزنی بگی من تا بتونم به حرفت گو ...

ن بحث نکردم باش ـــفقطتاخونه ساکت موندم هیچینگفتم

ن بحث نکردم باش ـــفقطتاخونه ساکت موندم هیچینگفتم

بشین اینارو بهش بگو یه شب که اروم بود

یه دوری توتاپیک هات زدم فقط خدا صبرت یده خیلی هم تصمیم عجیبیه که میخوای دومی رو از این بیاری

تازه عجیبشاینجاس میگ جوونیم باتورف.. درحالی ک اون چشم چرونی میکته دوم جلوخانوادش بهم بی احترامی و تخقیرم میکنه.. سوم پنج ماهه خونه بابام نرفتم و چهارساله بافامیلام قطع رابطم چون اون میخواستــ... باهاش تمه جامیرم پیش کل فامیلش مسافرتاخانوادگیخودشم منع نمیکنم حای بچمم نمیزاره بره خونه بابام و ضداوناتحریکش میکنه بعد اون میگ جوونباهات رفت و ازهمه جابریدیم چیکارکتم شمابکید خستم دیگ