2777
2789
عنوان

سواالات پسر😀

151 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه ازتون یه سوالی داشتم چه سوالاتی از پسر برای توقعات وزندگی مشترک باید پرسید؟ اصلا کلا شماها چی پرسیدین؟سطح توقعات باید درچه حدباشه کلا درمورد چی باید حرف زد... من هیچی نَوَفهمَم که بپرسم😁😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سوالای مهمی که باید روز خواستگاری بپرسی تا بتونی ازدواج موفقی داشته باشی :

۱- بنظرت خرج کردن برای چه چیزهایی اضافیه؟

اینجا میفهمی خسیسه یا نه!

۲- موافق درس خوندن یا شاغل بودن همسرت هستی؟ یا اگه پی.ج اینستاگرامی داری بگو که موافق فعال بودن تو فضای مجازی هستی؟

۳- خط قرمزات چیه؟

خط قرمز های خودت هم باید بگی

۴- بیشتر به میل خودتون اینجایین یا به اصرار خانواده؟

(هستن دختر پسرایی که فقط بخاطر خانواده تن به این خواسته میدن و سر همین انتظار دریافت عشق و محبت نباید داشته باشی ازشون)

۵- سابقه اعتیاد داشتین؟

۶- دوس داری پوشش همسر آیندت چه شکلی باشه؟

چادری؟ مانتویی؟ ببین حتی بلند یا کوتاه بودن مانتو ملاکه، ممکنه بگه مانتویی ولی بعدا سر کوتاه بودن مانتو بحث و دعوا داشته باشین

۷- چه سنی رو برای فرزند آوری مناسب میدونی؟ چند تا؟

۸- تو تصمیم گیری نظرات بقیه خصوصا خانواده براتون تو اولویته؟

۹- تعریفت از غیرت چیه؟

۱۰- درونگرا هستی یا برونگرا؟