2777
2789
عنوان

شما جشن بگیرین خواهرشوهرتون نیاد چجور میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۴سالمه اوپرا جان.قیز خب نگرانام ک نمنه بهانه گتیرم آیره فیکر المیلر فامیللر

اونلارا نه

سوریشدیلار د آیباش اولوب ترپَنَممیر 

فوضول لاری گدیب ننه سین دن سوروشار

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اشکالی نداره خب بنده خداپری سخته فامیل اگه حرف دربیارباشن اون بیادهم بازحرف درمیارن😑😝

اره متاسفانه خیلی حرف درمیارن‌یکیش مامانم همش میگه چرا نیومد خواهرشوهرت و فلان.....اگ هم بیاد چون حال نداره اونوقت همه میگن این چرا اینجوریه چرا قیافه گرفته

اونلارا نهسوریشدیلار د آیباش اولوب ترپَنَممیر فوضول لاری گدیب ننه سین دن سوروشار

چوخ نگرانام والاه.اصابلاریم خرابده چوخ چوخ.یکی شماملنم باخ.هرنمنیه باش یتیریر‌دیجخ هن نیه گلمدی مشکلیز وار هن؟

اره متاسفانه خیلی حرف درمیارن‌یکیش مامانم همش میگه چرا نیومد خواهرشوهرت و فلان.....اگ هم بیاد چون حا ...

بنظرم نیادبهتره بگو مهمونی بوده اگرفامیلادورپرسیدن

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

چوخ نگرانام والاه.اصابلاریم خرابده چوخ چوخ.یکی شماملنم باخ.هرنمنیه باش یتیریر‌دیجخ هن نیه گلمدی مشکل ...

سنده بیخود یره یالان دمه 

سوزون دوزون د 

بیلنی بیلر

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بنظرم نیادبهتره بگو مهمونی بوده اگرفامیلادورپرسیدن

ی بهونه دیگ جور کن🥲اخه بچش بیاد خودش نباشه ضایعس ک مهنونی رفته باشه‌‌‌مادرشوهرمم سرماخورده،مثلا بگیم خواهرشوهرم شدیدتره نمیتونس پاشه

سنده بیخود یره یالان دمه سوزون دوزون د بیلنی بیلر

اوقد زهلم گدیر عریمه دیلر ک پری اولوب.اینده عریم دیجخ نیه باجیم گلمده؟ماماسه توضیح ورجخ ک هن بو بوجور دا خونریزیسه چوخده.اه اه حسودوخ الیرم😐

ی بهونه دیگ جور کن🥲اخه بچش بیاد خودش نباشه ضایعس ک مهنونی رفته باشه‌‌‌مادرشوهرمم سرماخورده،مثلا بگی ...

اره بگومریضه نمیتونه پاشه راستشوبگو

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

اوقد زهلم گدیر عریمه دیلر ک پری اولوب.اینده عریم دیجخ نیه باجیم گلمده؟ماماسه توضیح ورجخ ک هن بو بوجو ...

باباااااااااااا نیه حسودلیخ آخی 

گوی ماماسی دسین 

ماماسی گوناخلیخ ا وار؟

باباااااااااااا نیه حسودلیخ آخی گوی ماماسی دسین ماماسی گوناخلیخ ا وار؟

هیه گلجخ ماماسه.زهلم گدیر دیه باجین وضعه خرابده اوناگوره گلممر.اه همیشه میگن بهش.ایش ایش

هیه گلجخ ماماسه.زهلم گدیر دیه باجین وضعه خرابده اوناگوره گلممر.اه همیشه میگن بهش.ایش ایش

حسودی نکن 

خب داداششه

پرسیدن بگو پریود بود نمیتونه جم بخوره

مامانش هم هست که دیگه چرا نگرانی 

ترکیم تموم شد😅