2777
2789

من یه چیزی بگم اکثر سهمیه ایا  تو درسای  پزشکی و  دندون می‌مونن 

یعنی کامل تو کلاس مشخصن 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
روی تراز کل نه ! روی رتبهمثلا یکی که رتبه کشوریش ۱۵۰ هزار شده به صورت عادی باید رتبه منطقه اش بشه مث ...

منظورم این بود کسی تراز کلش بشه ۸۰۰۰

رتبش رو با همین تراز کلی جابه جا میکنه

خداروشکر پارسال خلاص شدم از کنکور😀

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روی تراز کل نه ! روی رتبهمثلا یکی که رتبه کشوریش ۱۵۰ هزار شده به صورت عادی باید رتبه منطقه اش بشه مث ...

با 150 هزار طرفی که سهمیه 25 داره رتبش میشه 3300.باورت میشه؟یعنی پزشکی ملی میاره و (بهترین ازاد ها که واسش رایگانه)

وای ببخشید سر شام بودم مامانم اصرار داشت گوشی رو بزارم کنار تند خوندم خاھرئ

نوش جان

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

چرا اتفاقا دارہوکی من منظورم 25 درصدی بود

عزیز من من امسال کنکور دادم رتبم رو خودم دیدم

۵درصد داشتم تاثیری هم نداشت برای همین امسال کلا تو ثبت نامش نردم اون ۵درصد

دوتا کاربری دارم😎turk💞
من یه چیزی بگم اکثر سهمیه ایا تو درسای پزشکی و دندون می‌مونن یعنی کامل تو کلاس مشخصن

مهم اینه بازهم تو تخصص اینا با سهمیه هاشون همه رتبه خوبارو میگیرن تازه تو پاس کردنم خیل کمکشون میکنن

چرا خیلی زیاد تاثیر داره

اره ۲۵درصد که برای جانباز ها و شهید هاس زیاده

اما ۵درصدی نه

من امسال دادم کنکور تاثیری نداشت

برای همین برا سال۴۰۴کلا نزدم تو ثبتنامش

دوتا کاربری دارم😎turk💞
من تو همین می نی سایت دیدم ک گفتن نوه هستن ولی سهیمه بهشون ندادن

نمیدونم دوست من بابا بزرگش ۲۵درصدی داشت جانباز بودن

که به نوش ۵درصدی رسیده البته پدر پدرشون بوده ها

دوتا کاربری دارم😎turk💞
عزیز من من امسال کنکور دادم رتبم رو خودم دیدم۵درصد داشتم تاثیری هم نداشت برای همین امسال کلا تو ثبت ...

کار خوبی کردی 

باور کن حق الناس هست

پدر خودم ۳سال تو جبهه جنگید از سهمیه استفاده نکردم 

عزیز من من امسال کنکور دادم رتبم رو خودم دیدم۵درصد داشتم تاثیری هم نداشت برای همین امسال کلا تو ثبت ...

شاید تو انتظار داشتی مثلا 30 هزار(مثلاااا)بشه 2 هزار که خب سهمیه 5 همچین قابلیتیو نداره وگرنه همیشه تقسیم بر 8 میکنه