بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی حرف زدی باهام .. الان که هر بار سر حرفش باز میشه میگه تو این زندگی رو از هم میپاشونی و اینا!! ک ...
هنوز دو ماهه. بزار بگذره دوتامون ب مرور مث سابق میشین شاید هم بهتر چون قدر همو بهتر میدونید ... فقد لطفا نفرینش نکن خاطرات خوبتون رو ب خاطر این اشتباه یادت نره ...کاش پیامآور نمیخوندی
روزای اول همش نگران ناراحت بودن من بود . منم دااائما حرف نمیزنم اما گاهی حرفش میشه گریه میکنم . نمید ...
منم روزای اول مثلاً برام کادو میگرفت میبرد رستوران گردش ک یادم بره اما یادم نمیرفت چون انگار فقد بدنش پیشم بود دلش نبود چون میشناختمش اصلا معلوم بود از دل اینکار ا رو نمیکنه ولی خدا رو شکر همه چیز درست شد
نگو همه ی حرفهای این زمان مردا تو ذهنشون میمونه من خر تو عصبانیت ک فهمیدم بهش گفتم منم دقیقا همین کارو باهات میکنم تو اوج اعتمادت الان نفهم فکر میکنه واقعا انجام میدم خیلی حساس شده بد بین شده ب طوری ک قبلاً اصلا اینجور نبود بدترین حرف ممکن زدم