2777
2789
مرسی حرف زدی باهام .. الان که هر بار سر حرفش باز میشه میگه تو این زندگی رو از هم میپاشونی و اینا!! ک ...

بگو نترس تو اینقدر ب فکر زندگیمون بودی گل کاری نمی‌کردی  اگر حرف نزنیم این قضیه تموم نمیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند مدتها از خیانتش میگذره؟!

یک سال چت میکردن عاشقانه و اینا زنه عکس از خودش میفرستاده .. من دو ماه فهمیدم.. خودش میگه دستم بهش نخوروه یعنی اصلا از نزدیک نبوده رابطه شون

مرسی حرف زدی باهام .. الان که هر بار سر حرفش باز میشه میگه تو این زندگی رو از هم میپاشونی و اینا!! ک ...

هنوز دو ماهه. بزار بگذره دوتامون ب مرور مث سابق میشین شاید هم بهتر چون قدر همو بهتر میدونید ... فقد لطفا نفرینش نکن خاطرات خوبتون رو ب خاطر این اشتباه یادت نره ...کاش پیام‌آور نمیخوندی

هنوز دو ماهه. بزار بگذره دوتامون ب مرور مث سابق میشین شاید هم بهتر چون قدر همو بهتر میدونید ... فقد ...

پیامها رو نمیخوندم؟ راست میگی ..امیدوارم که بهتر بشیم

روزای اول همش نگران ناراحت بودن من بود . منم دااائما حرف نمیزنم اما گاهی حرفش میشه گریه میکنم . نمید ...

منم روزای اول مثلاً برام کادو می‌گرفت میبرد رستوران گردش ک یادم بره اما یادم نمیرفت  چون انگار فقد بدنش پیشم بود دلش نبود چون میشناختمش اصلا معلوم بود از دل اینکار ا رو نمیکنه ولی خدا رو شکر همه چیز درست شد

منم روزای اول مثلاً برام کادو می‌گرفت میبرد رستوران گردش ک یادم بره اما یادم نمیرفت چون انگار فقد ب ...

خدا رو شکر ... من که این قدر مشغله کاری داره همون کارا رو هم برام نتونست بکنه .. 😭😭😭

یک سال چت میکردن عاشقانه و اینا زنه عکس از خودش میفرستاده .. من دو ماه فهمیدم.. خودش میگه دستم بهش ن ...

چقدر دیر تو فهمیدی!!من هفته اول فهمیدم اما مطمئن ک بودم گفتم ن نمیکنه این کارو بعد ی ماه قشنگ بهم ثابت شد بعععله

یک سال چت میکردن عاشقانه و اینا زنه عکس از خودش میفرستاده .. من دو ماه فهمیدم.. خودش میگه دستم بهش ن ...

نمیدونم این منم عکس می‌فرستاد اینم عکس می‌فرستاد تو پیام فهمیدم پیش هم میرفتم وگرنه سگ منم می‌گفت رابطه نداشتیم

نفرین نکردم ولی مثلا گفتم نمیبخشمت

نگو همه ی حرفهای این زمان مردا تو ذهنشون میمونه  من خر تو عصبانیت ک فهمیدم بهش گفتم منم دقیقا همین کارو باهات میکنم تو اوج اعتمادت الان نفهم فکر می‌کنه واقعا انجام میدم خیلی حساس شده بد بین شده ب طوری ک قبلاً اصلا اینجور نبود بدترین حرف ممکن زدم