2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والله هیچی کم کم آدم خوب میشه من از اون زمان۳سال میگذره کاملا بی حس شدم نسب به اون قضیه فقد یچی آدم تو این شرایط میگه باید با طرفم تسویه کنم ولی تورو خدا نکن چون فقد ب خودت ظلم می‌کنی کم کم این روزا رو یادت می‌ره ی روزی مث من ب خاطر اون همه الکی گریه کردن میخندی

والله هیچی کم کم آدم خوب میشه من از اون زمان۳سال میگذره کاملا بی حس شدم نسب به اون قضیه فقد یچی آدم ...

ببین خیلی زجر میکشم وقتی یاد شعرا و عاشقانه هایی که براش میفرستاده اما برای من نه میوفتم .. این که یه مدتی از من اعتماد به نفس میگرفته به اون میداده 😭 این که شاید خیلی روزای من تلخ بوده ولی تو دل اون قند آب میشده😭 چه جوری فراموش میشه؟

ببین خیلی زجر میکشم وقتی یاد شعرا و عاشقانه هایی که براش میفرستاده اما برای من نه میوفتم .. این که ی ...

اخی آره مثلاً دختره برا شوهره من آهنگ شاخه گل من نیومد فرستاده بود باهام رفتن باغ ویلا کیف و حال 

الکی بهونه میآورد ک همش من باهاش قهر کنم ک مزاحمش نشماسم مستعار هستی برایش گذاشته بود بهش میگفتم تو هستیمی ،🤣🤣🤣

اخی آره مثلاً دختره برا شوهره من آهنگ شاخه گل من نیومد فرستاده بود باهام رفتن باغ ویلا کیف و حال الک ...

دعا کن منم فراموش کنم . الان که خیلی زجر میکشم .. اونم میگه کش میدی کم کم داره سرد میشا

شوهر منم می‌گفت کش میدی یکسال گذشت تا یکم آروم شدم نترس سرد نمیشین

مرسی حرف زدی باهام .. الان که هر بار سر حرفش باز میشه میگه تو این زندگی رو از هم میپاشونی و اینا!! کلا مثل روزای اول که دورم میچرخید نیست . درست میشه؟

شوهر منم می‌گفت کش میدی یکسال گذشت تا یکم آروم شدم نترس سرد نمیشین

روزای اول همش نگران ناراحت بودن من بود . منم دااائما حرف نمیزنم اما گاهی حرفش میشه گریه میکنم . نمیدونم چرا اینجوری میکنه