2777
2789
عنوان

با معاون مدرسه پسرم دعوام شد حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 22 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

غلط کردن زدن هیچ رقمه توجیه نداره.اعصاب نداره بیجا کرده رفته تو کار آموزشی

همچین توجیح میکنن.معلم پرورشی میگه وقتی من تازه اومدم مدرسه صب همراه ورزش آهنگ پخش کردم اونم چه آهنگی همونی که شبکه سه موقع فوتبال میذاره یه ساعت بعد از اداره زنگ زدن توبیخ کردن حق نداری از این آهنگ ها بذاری

معاونشون اقابود یاخانم؟

آقا .دقیقا عین معاون های زمان دهه شصتی.وقتی هم بهش گفتم مگه الان دهه ۶۰ که با تنبیه بدنی میخوایی بچه تربیت کنی رفت هوا که دهه ۶۰ و ۹۰ چیه همتون انداختین دهنتون.یعنی قشنگ فهمیدم یه بی سواد بی‌شعور بی فرهنگ کوچه بازاری بود

ببین هر چقدرررر هم که حرفتون حق باشه، هوش هیجانی و بیان درست و به موقع، مهمتره!دعوا راه انداختن ساده ...

میگم که من اصلا برای دعوا نرفته بودم رفتم پیشنهاد خودمو بدم اون آقا تا از راه رسید دید من دارم با مدیر حرف میزنم و اسم خودشو گفتم دادش رفت هوا من فقط تلاش میکردم با خنده  آرومش کنم که با داد و قال و سلیطه بازیش آبرومو نبره.خیلی حس بدی بود تنها بودم و اونا سه نفر آقا .هرچند آخرش فهمید اشتباه کرده و به غلط کردن افتاد ولی وقتی که دیگه اعصابمو داغون کرد و ساعت رو نگا کردم دیدم نیم ساعت تمام اونجا داشتم اون بی‌شعور رو توجیح میکردم که باهاش دشمنی ندارم

ابتدایی

تا حالا پسر منو نزده چون بچه خوبیه.فقط بچه هایی رو میزنه که خییلی شر هستن و بقیه بچه ها رو عاصی میکنه.برا همین نمیتونم چیزی بگم.ولی پسر منم که خشونتهای اونو با بقیه دانش آموزا دیده ازش وحشت داره .جوریکه نذاشت من نماینده کلاس بشم گفت مامان نشو میای مدرسه و آقای فلانی دعوات میکنه.منم میخندیدم میگفتم نه پسرم دیگه منو که نمیتونه دعوا کنه امروز دیدم  پسرم خوب شناختتش.خیلی گستاخ و بی ادب و خشنه