2777
2789
عنوان

ادامه دعوام با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 39 پست
اصلا الان انقدر داغونه...ببینم میتونم یکی دو ساعت بعد باهاش حرف بزنم

همون کار رو بکن الان هیچی نگو بزار یه دوسه ساعت دیگه اگه تندی هم کرد تو بحث نکن  چون بدتر میشه  آروم باش

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشممم❤️🫂مرسی ازت

فدات عزیزم 🫂

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

اینقدر که فکره بچم تنهایی‌های آیندش، هستم وسواس برم داشته وگرنه میدونم شوهرم خیلی لجنه

غافل نشو از خودتم عزیزدلم 

ببین هر چی صلاحه همون کارو کن ولی بچه دومم دردسر داره🫂😔❤️

غافل نشو از خودتم عزیزدلم ببین هر چی صلاحه همون کارو کن ولی بچه دومم دردسر داره🫂😔❤️

آره عزیزم میدونم مخصوصا که گرفتاره یه آدم ابلع وکم شعور توی زندگی باشی خاهر چی بگم دلم از همه طرفه بابتش شکسته هرچقدر تلاش کردم سالها توی این زندگی همیشه دلشکسته غمگینم کرده حتی تلاشم برای داشتن خواهر برادر برای بچم بی نتیجه موند خودمه دست خدا سپردم جواب بدیهاشو توی همین دنیا بده 

آره عزیزم میدونم مخصوصا که گرفتاره یه آدم ابلع وکم شعور توی زندگی باشی خاهر چی بگم دلم از همه طرفه ب ...

ی روزی ب این نتیجه رسیدی جدا بشی از نظر مالی ی استقلالی پیدا کن 

بالا سر بچت پدر نباشه بهتره تا پدر بد باشه عزیزم

من طلاق خیلی دیدم اطرافم میفهمم سخته ولی بهش فکر کن 

ب خودت و جوونیت هم رحم گنا🫂❤️