2777
2789
عنوان

ادامه دعوام با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 39 پست
سرطان داره🤦🏻‍♀️

خدا بهشون سلامتی بده

سخته واقعا

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین اینجور موقع ها مردا درگیری فکر زیاد دارن تو سعی کن با آرامش و صبوری بری جلو اگه بخوای یه چی ...

نه بخدا هیچی نمیگم ولی الان ی مدته از من حتی نمیپرسه مرده ای زنده ای کجا میری کجا میای...

فقط می‌چسبید ب شوهر بیچارهمیخواید زنگ تفریحتون باشه.همه چی رو یکجا ازش میخوایدپدرش بیماره شما طلبکار ...

متاسفم براتون!

من اومدم اینجا درد و دل کنم 

من بیشتر از ابنکه نگران خودم باشم نگران روحیشم

نگران خودشم

چرا فکرتون انقدر سیاهه؟

وگرنه من شاغلم تحصیلات دارم خانواده دارم!زیر منت شوهرم نیستم!!! 

نه بخدا هیچی نمیگم ولی الان ی مدته از من حتی نمیپرسه مرده ای زنده ای کجا میری کجا میای...

چون الان فکرش همش پیش پدرشه  تو  برو با آرامش باهاش حرف بزن گله نکن ک چرا حواست بهم نیس بگو درکت میکنم عزیزم  منم نگرانم بدون تو داری اینجوری خودتو نابود میکنی سخته خیلی  انشاءالله  خوب میشه  باید ب خدا توکل کنیم  قوی باش منم همیشه کنارتم  دوس داشتی باهام حرف بزن سبک شی  

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

۳ هفتس وضع خونمون اینه مث سگ دور ا جونش پاچه میگیره

منم شوهر لجنم بخاطره اینکه همیشه میگم بچه دوم دلم میخاد دعوا داریم الانم 10روز گذاشته رفته وقتی این موضوع دوباره گل کرد بینمون زن بچه خواهرش، سومی هم دنیا آورده بعد من حق بچه دوم رو سالها ازم گرفته بانامردی تموم از همه چی توی زندگی محروم موندم دستش خدا ازش نگذره بمیره راحت شیم از دستش خودم وبچم

ببینم امشب چیکار میتونم بکنم...🤦🏻‍♀️چشم سعیمو میکنم

بگو بیا برای سلامتیش نذر کنیم  غذایی چیزی بپزین  بین فقرا پخش کنین شاید دلش آروم شد

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

متاسفم براتون!من اومدم اینجا درد و دل کنم من بیشتر از ابنکه نگران خودم باشم نگران روحیشمنگران خودشمچ ...

ولشون کن خواهر اینا سرشون نیومده یکی ماهارو درک کنن بفهمن گیره چه جونورایی افتادیم که ناحق اذیتمون میکنن