2777
2789

یه دوره ی دستیاری دندونپزشکی گذروندم دکترا خیلی بد رفتار بودن به دستیار و میگفتن طی بکش مطب رو 

حالا دیگه دلم نمی‌خواد برم کار کنم و عذاب وجدان دارم ۶تومن پول کلاسشو دادم 

چه حرفه ای یاد بگیرم اینم بگم میخوام یه حرفه ای باشه بشه ازش پول درآورد و هزینه اش سنگین نباشه 

به نقاشی و خیاطی علاقه ندارم 

خودم میگم موسیقی خوبه میترسم یادش نگیرم 

از اونور میگم بشین زبان بخون بتونی بعدا تدریس کنی 

مثلا یه زبان جدید 

نمی‌دونم از آینده شغلی این ها مطمئن نیستم 

بزرگترین دین انسانیته ❤️عیسی مسیح:دشمن خود را همانند دوستت دوست بدار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زبان برنامه نویسیموسیقی از بین این سه تا یکی رو انتخاب کن همون رو خوب انجام بده اگر کار عملی دوسش دا ...

عزیزم اگه موسیقی مثلا گیتار یاد بگیرم میتونم ازش درآمد کسب کنم ؟

زبان انگلیسی هم خیلیا بلدن نمی‌دونم استقبال بشه درآمدی داشته باشه یا ن

چرامن حقوق میخونم،وقت براهیچ کاردیگه ای ندارم

منم خیلی وقت ندارم 

ولی نمی‌خوام تک بعدی باشم 

آرایشگریزبان خوبه ولی خیلی طول میکشه تموم کنی

آره زبان طول می‌کشه 😭

آرایشگری کدوم لاینش خوبه 

کار گیرم میاد ؟

تمرکزتو بده رو درست. از این شاخه به اون شاخه نپر

بابام هم همینو میگه 

میگه رشته ات سنگینه

از طرفی من یکم تمرکزم ضعیفه میگم یه کار عملی یاد بگیرم کنارش شاید تمرکزم بیاد بالا 

آره زبان طول می‌کشه 😭آرایشگری کدوم لاینش خوبه کار گیرم میاد ؟

نمی دونم من یکی رو میشناسم همکلاسی مدرسه مه دبیرستانیه

خودش از نت بافت مو یادگرفت الان بافت مو میزنه خودت تحقیق کن راجب زبان من ۷ ساله دارم میرم هنوز یه خورده مونده تازه یه مدرک بگیدم

بابام هم همینو میگه میگه رشته ات سنگینهاز طرفی من یکم تمرکزم ضعیفه میگم یه کار عملی یاد بگیرم کنارش ...

نه عزیزم. این رشته ای که داری یه جور هنره. اگر تسلط و مهارت لازم رو به دست بیاری، آینده شغلی خوبی در انتظارته. تو هر حرفه و رشته دیگه که بری فقط سرخورده میشی. 

اینجوری در طی درس خوندن ،کارهای خوبی بهت پیشنهاد میشه

عزیزم اگه موسیقی مثلا گیتار یاد بگیرم میتونم ازش درآمد کسب کنم ؟زبان انگلیسی هم خیلیا بلدن نمی‌دونم ...

خوب زبان های دیگه هم داریم فقط انگلیسی که نیست 

گیتار آره میشه ولی پروسه طولانی داره و جاهای کمی هست برای کار من پیشنهاد نمی‌دم برای کسب درآمد دانشجویی که سرش شلوغه انتخاب شده باز دست توعه

نمی دونم من یکی رو میشناسم همکلاسی مدرسه مه دبیرستانیهخودش از نت بافت مو یادگرفت الان بافت مو میزنه ...

عزیزم من توی آموزش خیلی خوبم یعنی انتقال مطلب یکی از استعدادهامه ولییی الان شما مدرک گرفتی میتونی کار کنی ؟

و اینکه میشه پاره وقت کار کرد؟