2777
2789
عنوان

خانوم ها بخصوص آقایون پسرا بیاین بگیم چرا آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 33 پست
باشه تموم این چند بار حواسش نبود چرا زیر چشمی وفتی از کنارم رد میشد و دستش گوشیش بود نگاه می‌کرد 🥲 ...

بهش بگو خب،بگو احساس میکنم شما حرکات منو زیر نظر دارین،اشتباه میکنم یا نه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری شل کنم ؟خودش خودشو میگیره🥲 فقط نگاه میکنه خجالتیم هستا اونجور که فهمیدم پسر خوبیه من باید ...

یه مدت در معرض دیدش نباش بعد از دوهفته برو شاید چیزی گف

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
یه مدت در معرض دیدش نباش بعد از دوهفته برو شاید چیزی گف

اینم امتحان کردم🙂 ۱مااااااه   نبودم چیزی نگفت  فقط نگاههه  و من الاغ که عاشقش شدم   اینجور مواقع چیکار میکنین؟

اینم امتحان کردم🙂 ۱مااااااه نبودم چیزی نگفت فقط نگاههه و من الاغ که عاشقش شدم اینجور مواقع چی ...

شمارش یا پیجشو داری ازش بپرس 

گشتم نبود نگرد نیست اصلا این داستان من وضع عجیب و غریبی دارع چاره ای نداره جز فراموش کردن و ندینش م ...

پس ازین ب بعد اصلا بهش توجه نکن حتی یه نگاه کوچیک فک کن اصلا وجود نداره صددرصد عکس العمل نشون میده