2777
2789
عنوان

بنظرتون باردارم

115 بازدید | 17 پست
دوهفته تاخیر در پریودی 

علائمم درد سینه از ۳ روز بعد از پری تا همین الان 

کمردرد گاهی اوقات الان امشب شدید حالا امروز بهترم

گاهی اوقات تیر کشیدن هردو پهلو ها بعضی وقتا یکی و بعضی وقتا یکی دیگه و گاهی تخمدان ها وگاهی زیر دلم 

گاهی اوقات حالت تهوع ولی زیاد نه

تغییر مزه در دهان دوروز بعد از تاخیر ولی همان شب تنها

یک بی بی چک هاله دار ۴ روز بعد از تاخیر و دو بی بی چک خودکاری روژان منفی یکی ۷ روز بعد از تاخیر یکی ۱۳ روز 

فعلا شرایط آزمایش دادن ندارم

چیکار کنممممم؟
تعداد رای : 4
نظرسنجی
بارداری
2
50%
نیستی
2
50%

آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه علایم بارداری داری ولی بی بی چکاد منفیه نمیدونم چی بگم ولی امیدوارم مثبت باشی

هعی😔

بی بی چکات

نمیدونم چ کنم دوتا زدم یکی ۷ روز بعد یکی هم ۱۳ روز بعد خودکاری روژان هردو و هردو رو صبح زدم منفی بود یکی دیگه ۴ روز بعد از گذشت پری شب زدم هم بعد از ۵ دقیقه منفی بود انداختم دور ولی توی ی کوچیک رودی از پشت خونمون رد میشه اعصاب خرد شد انداختم دور توی آب بود گیر کرده بود شب خوابیدم دیدم یک آقایی توی پذیراییمون نشسته من و شوهرمم پیشش بهم میگه مراقب نینیت باش میگم من که نی نی ندارم تستم زدم منفی بود انداختم دور میگفت ن نی نی داری اونم مثبته برو نگاه کن صبح که پاشدم رفتم آوردمش نگاش کردم در کمال تعجب مثبت بود یعنی فکر نکنم خط تبخیر بوده باشه آخه توی آب روان گیر کرده پس نمیتونست تبخیر بشه حتی یکی توی سایت گفته بود اگر بیبی هاله انداخت ببرید زیر آب اگر خطش نرفت درست هست اگر رفت خب باردار نیستی مال من با اینکه چند ساعت توی آب بود ولی خطش بود واضح واضح میشد دیدش

حالا نمیدونم😔

هاله انداخته بارداری

نمیدونم چ کنم دوتا زدم یکی ۷ روز بعد یکی هم ۱۳ روز بعد خودکاری روژان هردو و هردو رو صبح زدم منفی بود یکی دیگه ۴ روز بعد از گذشت پری شب زدم  هم بعد از ۵ دقیقه منفی بود انداختم دور ولی توی ی کوچیک رودی از پشت خونمون رد میشه اعصاب خرد شد انداختم دور توی آب بود گیر کرده بود شب خوابیدم دیدم یک آقایی توی پذیراییمون نشسته من و شوهرمم پیشش بهم میگه مراقب نینیت باش میگم من که نی نی ندارم تستم زدم منفی بود انداختم دور میگفت ن نی نی داری اونم مثبته برو نگاه کن صبح که پاشدم رفتم آوردمش نگاش کردم در کمال تعجب مثبت بود یعنی فکر نکنم خط تبخیر بوده باشه آخه توی آب روان گیر کرده پس نمیتونست تبخیر بشه حتی یکی توی سایت گفته بود اگر بیبی هاله انداخت ببرید زیر آب اگر خطش نرفت درست هست اگر رفت خب باردار نیستی مال من با اینکه چند ساعت توی آب بود ولی خطش بود واضح واضح میشد دیدش

حالا نمیدونم😔